Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ani omurilik felci yaşayan var mı?

hamza sezgin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

İlk önce Herkese çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Allah en kısa zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah hepimize.

Arkadaslar ben 24.09.2019 iş çıkışı eve giderken ve hiçbirşeyim yok iken bir anda sol omuzumda sızı şeklindrt ağrı hissettim. Sonra. Duş alıp kendime gelmek için banyoya girdim. Ama duş alırken sızının Artığıňı hıssettim ve üştan çıkmaya karar verdim. ondan sonra sol tarafım felç oldu.

Ambulans hastaneye kaldırına kadar sağ tarafim da felç oldu. yani tetrapleji hastası oldum.
Ben hiç bir yerimi hissetmeme rağmen herhangi bir yerine sivri birşey veya sıcak soğuk birşey batirildigi veya dokunduruldagu zaman vücut çok fena tepki veriyor.

Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mi Veya bilgisi olan arkadaşlar varsa rica etsem yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler

Benzer durumda olan arkadaşlarımız deneyimlerini paylaşırsa çok yararlı olur.

Sizinki gibi değil ama bir anda her şey iyi giderken benim de mesanem felç oldu.

hamza sezgin bendede dediğiniz gibi özellikle ellerim ve göbek bölgesine soğuk bişey değdiği zaman çok tepki veriyordu vucut.yataktan ilk kalktığım zamanlarda ilk kez ellerimi lavaboda yıkamak istedim suyun altına sokunca ellerimi suda elektrik olduğunu ve çarptığını sandım.Ama çok şükür ellerimin hissi eskisi gibi şu an.yani bu durum düzelebilen bişey demekki.Ama sizde düzelen Bi durum bende düzelmeyebilir bende düzelen sizde düzelmeyebilir.sinirlerin aldığı hasar ile alakalı sanırım.

hamza sezgin
Hislerim ilk günden beri vardı.soğuk sıcak olayını soruyorsan bacaklarım ve ayaklarım soğuk sıcak hissetmiyor.Bunu çok dertte etmiyorum açıkçası.

Üst Alt