Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ani sesten sıçramanın bir tedavisi var mıdır?

Angara06

Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
5
Ani sesten sıçrama irkilme neden olur çaresi nedir nasıl bir tedavisi vardır nasıl çözülebilir İLAÇ VB.

@ertem Stres bozukluğu nedeniyle sıçrama olur . Ani ses halinde beyinde şok dalgalanması olur . Psikiyatrist ile konuşarak ilaç yazdırabilirsin .

Ertem
yaygın anksiyete bozukluğu da olabilir, ani sesten irkilme bir psikiyatrik hastalığın belirtisidir. Psikiyatrise gidin, teşhis konulsun, tedavisi ona göre yapılır.

Ben de yaşıyorum o sorunu TSSB başladıktan sonra ortaya çıktı . Gece sessızlıkte uykuya dalma esnasında ufak bir seste sıçrama ve baş içinde tuhaf çınlama türü oluyor . Kedi sesi , öksürük sesi veya tv sesi rahatsız ediyor .

merhaba ,

ani sesten mi benzer portreyi çiziyordu bilmiyorum ama ben bakırköyde yatarken bir arkadas vardı birdenbire aaallah!! diye bağırıyordu ,

bunu tedavi edebilmişlerdi bence kısmen çünkü son zamanlarda azalmıştı...

Başka sıkıntılarınız var mı ? Bende panik atak var,ani seslerde çığlık atıroum ay diye ve kalbim sıkışıyor.

aile hekimi sorunu çözemezmi ilaç verilir dediniz

Üst Alt