Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aniden kulağım duymamaya başladı, tıkandı..?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
6
Dün akşam Sağ kulağım birden Bire tıkan dı sanki banyoda su kaçmış gibi denizden çıkarken su kaçar ya aynı öyle his
Bu sabah kbb ye gittim acile Kir pislik mi var diye temizlemek amaçlı
Ama doktor sıkıntı gözükmüyor kulağın açık dedi
İşitme testi istedi bayram sonrası pazartesi yapılacak

Ani duyu kaybı oluşmuş olabilir dedi sizce nedir bu ne yapmalıyım kulağımhala tıkalı su var sanki aksa rahatlayacak

geçmiş olsun darbe felan almadınız değil mi ?
geçicidir Allahın izni ile çok takmayın kafaya ama doktora gidip sonucu kontrol ettirmeyi unutmayın
gelişmeleri bekliyoruz

iyice eminmisiniz doktorun ani isitme kaybi olabilir dediginden.
ani isitme kaybi hemen tedaviye baslanirsa vakit gecirmeden ama. ise yarar. bayram sonra isitme testi, testten sonrada sana gun verirler hiperbarik felan:( vakit gecikince korkarim bunun faydasi olmaz. yanlis anlamis olabilirmisiniz ani isitme kaybi dediginden.
grip filan olduysaniz bu da kulakta dolgunluk yapabilir. belkide budur sizin hastalik. doktor ondan pazartesi test demis olabilir.

Hani Biara anlatmıştın @Çirkinbey
Küçük çocuğunla oynarken kulağına vurdu diye.
O kulak zarı nüksetmiş olabilir
Geçmiş olsun

Orta kulak iltihabıdır sakız çiğne bol bol zamanla açılır

Bende öle olduydum sonra duymam farklılaştı açık şimdi kulağım

İşitme testinde duymazsın banada istemişti bozuk çıktı

Başka kbbye git antibiyotiğe başlatur

Tıkanıklıkta kendi geçiyo biraz zaman alcak esne sakuz çiğne çok

Yaz kış bağışıklığı güçlendirin ben imitör içiyom günde 1tane takviye

Darbe almadım kulağıma , Grip sopuk algınlığı da geçirmedim akşam her zaman yaptığım gibi haberlere bakıyordum aniden Kulağım tıkandı şuanda da öyle
Sol kulagıma göre de az duymaya başladı
Evet doktor ani duyma kaybı olabilir dedi
Test istedi pazartesi yaptıracağım doktora ne olur falan dedim ne olacak dedim eğer ani duyma kaybı ise ilaç tedavisi kortizon veririz falan dedi

Çirkin Bey geniz etin iltihaplanmıştır

Ağrı varmı

Kulağında

Azcık zeytinyağı damlat çay kaşının ucunla sakız çiğne esne açılır yavaş

az duyan kaderdaslarimin bayrami kutlu olsun. biraz daha iyi duyduk diye sevinsinler allahtan dilegim,

bayram sabahi dedim her tarafta pencereleri acip pufur pufur bi havalandiriyim evi dedim. amman kulaklar fecii otmeye basladi biraz sonra. ogleden sonrada kuzenler geldi bayramlik. yanlarina oturdum sozde:(daha iyi lafa katiliyim diye. o ne:(ote ote zaten tek kulak tikanmis iyice.

hicbisicik anlamadim konusmalardan:(bu cereyeyan kulaktaki isitmeyi bitiriyormus cirkin bey. ara ara olur bende.:(
belkide senin sorununda cereyanda kalmaktan olmustur. ankara feci sicak bu gunlerde ama klima degil vantilator bile kullanmam duymak icin.

Üst Alt