Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anjioyo sonrası hangi oranda rapor verilir?

Ramazan20

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamün Aleyküm Canım Kardeşlerim

Üniversite Hastanesinde Anju Oldum. Rapor Önce Yanlışlık Yapılmış Anju Olmadan Önceki Bilgiler Girilmiş. Sonunda Anlaşıldı Ve Rapor Düzeltildi. FotoKopisini Aldım Raporda Yazılanlar:
Efor Anjinası ve efor dispnesi Fonksiyonel Kapasite NHYA sınıf III 22/08/2011 Tarihinde KAG olmuş Sonucu LAD'da % 40 Darlık , CX Ve RCA'da % 100 Darlık mevcuttur.
24/08/2011 Taqrihi Eko Sonucu: Ef % 40 Kalp Boşlukları Genişlemiş ciddi My mevcuttur.

Sonuç: Geçirilmiş myokard inferktüsü + Sol ventrikül disfonksiyonu Ciddi miktar yetmezlik

Sizce Bu Bilgiler ile Kurul Yüzde Kaç Verir.

Allah Kimseye Dert verip derman Aratmasın. Bu konuda Bilgisi Olan Beni Bilgilendiren Ayrıca Bu Formu Hazırlıyan Yöneten Bu Formda Emeği Geçen Tüm Kardeşlerimden Allah Razı olsun Bu Dünyada Ve Ahirette Ne muradı var ise Versin.

Saygılarımla..

Bu konuda net bilgiyi doktorunuza sorsaydınız keşke.

Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda rapor verileceğine dair bir fikri olan var mı arkadaşlar.

Benim tahminim, % 40 ve üzei oran alabilirsiniz...

Alacağınız oran % 50 üstündedir. Sanırım % 70-80 civarında alırsınız. EF oranınız 30 altında olsaydı % 100 olurdu.

Klas 3 hastalar 50
Miyokard infarktüsü geçiren veya daha önceden koroner arter hastalığı tanısı alan veya girişimsel-cerrahi koroner işlem yapılan anjinası bulunan hastalarda aşağıdaki şartların varlığı; laboratuar yöntemleri ile (EKG, eforlu EKG, perfüzyon sintigrafisi v.b) devam eden iskeminin saptanması veya bir koroner arterinde en az % 50 oranında darlığın anjiyografik olarak gösterilmiş olması ve ilaç tedavisi veya diyetle anjinanın kontrol altında tutulabilmesi ve sol ventrikül fonksiyonlarının bozuk olmasına rağmen (EF % 30-% 50) hastada NYHA Sınıf 2 semptomların varlığı.

Üst Alt