Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anjiyo oldum, kalbime stent takıldı.Ömür boyu ilaç kullanacağım. Askere alınır mıyım?
kalp krizizi geçirdim ve bunun sonucu anju oldum.kalp damarımda iltihaplanma sonucu damarım tıkanmıştı.
Kalbime stent takıldı ve ömür boyu ilaç kullanıcam... Askere alınırmıyım?????..lütfen yardım...
bu kesin yargıya neye göre söylüyorsunuz? etrafınızda biri böyle bir durum falanmı yaşadı? yada bildiğiniz bir bilgimi var askeri yönetmelikle ilgili.? açıklayıcı yazarsanız çoook sevinirm.pazartesi askeri hastaneye gidicem.
Kesin yargı değil..... Askere alım işlemleri tam bir muammadır. Yanlışlıkla alınan ama sonradan teskere verilen de çok olur. O yüzden kesin bir şey söylemek mümkün değil.
Ancak ben bunu bir hekim olarak söylüyorum. Kalp krizi geçiren ve stent takılan bir kişi normal olarak askerlik yapamaz.
anladım ilgiliniz ve açıklamanız için teşekkürler..daha 13 gün oldu kalp krizi geçirip stent takılalı. bu ayda mecburen askerlik için muayne olmam gerekiyodu diye bilgi almak istemiştim.
Koroner arter hastalığı olanlar çürüğe ayrılırlar.. Sizinki de o grupta gözüküyor. Muayeneye gittiğinizde durumunuzu anlatın. Büyük olasılıkla heyete sevk edilirsiniz.