Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anjiyo oldum, kalıcı kalp pilim var. Ne oranda rapor verilir?

Yücel Çelik mrb geçmiş olsun
kroner arter
Ef 40 ile %30 ile %50 arası oran alırsınız
Kalp pilinden%20 tansiyonda %10 alırsınız

kesin sonuç için yetkili bir devlet hastanesine engelli raporu için başvuruda bulunmalısınız
Emeklilik için sgklı çalışanmısınız? Giriş tarihiniz ve toplam hizmet süreniz ve doğum yılınızı paylaşırsanız size daha net bilgiler verebiliriz.

Temuzda bas vurdum adana balcaliya sevk edildim kardioloji bolumu bunlarivsoyledi 30 gun sonra belli olur sonuc dediler 3550 gunum var calisan ssk liyim

Yücel Çelik yanlış anlamadıysam heyete girdiniz siz sgk sevki ilemi hastaneye başvurdunuz malulen emeklilik için
Sgk girişiş tarihiniz nedir?

Yücel Çelik anladım malulen emekliliğiniz red gelirse
Eger umarım gelmez bu şekildede olursa şayet engelli raporu ile vergi indirimi alırsınız erken emekliliğinden yararlana bilirsin.

Yücel Çelik engelli raporu alarak rahatsızlıklarınızdan dolayı %60 oran alırsanız ve buna istinaden vergi indiriminiz onaylanır ise 4000 sgk gün ile emekli olabilirsiniz eğer sgk malulen emekliliğinizi onaylamaz ise vrgi indiriminden başvurursunuz ama kararı bekleyin bakalım cevap ne olacak.

Kalıcı kalp pili olan bir arkadaşımın raporu %64 ve sürekli raporu var.

Cok gecmis olsun insallah banada verirler ilac almam icin her ay yatirmak cok zor geliyo calisamiyomda

hipertansiyon da var

%72 oranla malulen emekli olcam 3700 gunum var ne kadar maas alirim arti %72 oranla baska nelerden faydalanabilirim

Sigorta başlangıç tarihi yazın bilen arkadaşlar cevap yazar.

Kardiyolojinin verdiği puanı heyet düşürebilir mi?

Pazartesi heyete girdim kardiyoloji haric sikintim yok kardiyoloji bana klass3 %50 ve klass2 %30 yazdi yani kardiyolojiden %80 aldim heyet ne sonuc verir bana puan dusurme yaparlarmi

umut2135

%65 bana yeterli umut2135

Sadece kardiyoloji bana %80 dedi baska puanlamam yok o nasil olcak ozamn umut2135

Yücel Çelik aynı branştanda olsa iki ayrı oran verilirse
Yine kendi arasında balthazard hesabı uygulanır
Toplamda %65 alırsınız buda işinizi görür.

umut2135
Cok teselkur ederim vergi muafiyetinden yaralanirim sanirim bu orani maliye bakanligi dusururmu acaba oyle bisey yasayan oldumu acaba

Üst Alt