Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anjiyo oldum, şeker hastasıyım ve akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. % kaç oran alırım?

bull

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar araniza yeni katilan biri olarak yardiminiza ihtiyacim var ben kroner arter (lad) anjiyo oldum ve stent takildi iki dal dada balon patlattilar... bunun haricinde insulin degerlerinden dolayi seker hapi kullan maya basladim ve yuksek tansiyon oldugunuda ogrendim bunlar haricinde beta telasami tasiyicisi oldugumuda ogrendim bunlara gore vergi indirimi almak icin basvursam ozur orani kac alabilirim....? yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim...

arkadaşım tabloda oranlar derece derece değişiyor anjiyo olmuşsun ama kalpte hasar varmı ef değerin kaç eğer ef değerin 50 nin altındaysa %50 ordan alırsın ama eğer herşet normalse bi oran vermezler anca yani burdan 30 alırsan diğerlerinden de bişeler alırsın anlattığına görede seni kurtarır sanırım

tesekkur ederim devran bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini beklemekteyi...

tesekkur ederim sarasota ef degeri %55 digerleriyle birlikte % 45 alabilirmiyim sence...

arkadaşım ef değerinde normal 50 den yukarısı normal sayılıyor anlaşılan kalpten bişe alamıyorsun ama koroner arter hastalığından bile sadece %30 alabilirsin şeker hastalığındanda gelir bence zorda olsa 40 olur sanırım ama tabi genede bişe bilemeyiz denemen lazım

Üst Alt