Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anjiyo ve elden sinir sıkışması olan annem rapor alabilir mi?

samedo99

Aktif Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
230
Merhaba arkadaşlar annem yıllar önce kalpten anjiyo olmuştu ve en son sol elden sinir sikismasindan ameliyat oldu ve eskisi gibi elini kullanamiyor..sol bacagi kasıyor sinir sıkışması deniyor.calisamadigi için ise iş yerinden çıkmak zorunda kaldı.Diyecegim heyete girse malulen emekli olabilir mi? Bilen arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.tesekkurler

Malulen emeklilik için 10 yıl sigortalılık ,1800 gün primi varsa ve tek hastalıktan yüzde 60 almanız gerekiyor.

Muyo

Sigorta şartları tam onda sorun yok öğrenmek istediğim bu hastalıklardan yüzde 60 i alabilir mi ? Sanırım kimse bilmiyor.En iyisi SGK ya gidip sevk almak

Biraz zor gibi görünüyor,
Anjio dışında başka bir operasyon geçirdi mi?

Evet sol elinden ameliyat oldu elini eskisi gibi kullanamıyor birde sol bacak sinir sıkısmasi varmış yürürken ayağı atıyor

Birde troid bezlerinde sorun var ama tam nedir bilemiyorum şimdi.

Elindeki beceri kaybı ne derece bu değerlendirilmesi gerekir.

Bu şikayetlere göre malulen emeklilik biraz zor...

Tabi siz yinede başvuru yapın yüz yüze görüşme tahlil tetkik vs sonuc net olarak çıkar...

Anjiyo için olmaz. sinir sıkışması içinde ameliyattan sonra düzelmeyen durumlar mevcutsa buda emeklilik için fazla bir etki sağlamaz.

oğuzhan kardeş anjiyo için engel oranı veriliyomu stend takılmadı

Anjiyo raporunda ne yazıyor?
Normal sınırlarda anjiyo için herhangi bir puan yok malesef...
Enfatber

Bana anjiyo raporu verilmedi bu ekipiriz raporunda belli olurmu hastaneden alsam

Bir faydası olmayacaksa epikiriz raporuna gerek yok,uğraşmaya değmez.

Anjiyo ne için oldu?
Herangi bir kalp rahatsızlığı varmı?
Bunları biliyorsan yazıver.

Blade atrial septostomi ve balon septostomi ayrica ablasyon atrial fibrasyon pulmoner ven izalasyonu ameliyatlari,belden 4 ameliyat 6 platin var yüzvar belimde ,astim ,ve hiperlidemi raporlu ilaçlar kullaniyorum

https://www.hizliresim.com/6k5iy8m

Bir takım işlemler yapılmış.
Aritmiler devam ediyorsa değerlendirilmesinde fayda var,

Yüksek kolesterol,bel ameliyatı vs.
Hepsi bir arada değerlendirilirse istediğiniz sonuc çıkabilir,
Sft testi kötü görünmüyor,
Heyete girin. Ne kaybınız olacak...
Enfatber

Üst Alt