Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Büyükşehir Belediyesi tekerlekli sandalye hastanesi

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
6vZ9Ah.jpg

76vpNk.jpg

Çok akıllıca bir girişim. Kim düşündüyse tebrik ediyorum.

MeTePe
bende tebrık edıom partısını sevmesemde önemlı olan iş yapması partısı değil.aferin mansur bu yolda devam et belkı ekrem senı görürde ders alır

partısını sevmesemde önemlı olan iş yapması partısı değil.aferin mansur bu yolda devam et

Bunun partiyle, Mansur'la falan alakası yok. İşin arkasını bilmiyoruz. Belki Mansur'dan önce başlatılmış bir projedir. Belki doğrudan Mansur'un kişisel fikridir. Önemli olan belediyenin böyle bir hizmeti akıl edip yürürlülüğe koyması. Sümerlerden bu yana belediye başkanı olanların Ankara'da parsel parsel arsa dağıtmaktan başka doğru dürüst hizmeti olmadı sonuçta... :)

Mustafa Tuna'nın 1 yılda yaptığı iş, öncekinin 20 senede yaptığından fazladır.

Aynen güzel iş akülü kullananlara yarıcak işlerine

Geçen buluşmada dağıttılar

Çok güzel düşünülmüş bir proje, umarım tüm illerdeki belediyeler bu şekilde engelli araçlarına bakım ve tamir uygulaması yapan merkezler açarlar, fikir aşamasından hayata geçiş aşamasına kadar kimlerin katkısı varsa hepsine teşekkürler.

Bu vatandaşın yararına hizmet sunandan Allah bin kez razı olsun! Yetmez ama evet, takdir ettim...

MeTePe

yav hoca resımde yazıo.umarım okuman yazman vardır ılla her şeye muhalıf bişiler yazıcam dıe yazmış olmak için yazma chp yı solu sevmeyen ben bile helal olsun demşken ne hıkmetse solak biri olarak kendıne bile muhalıf oluon gerçekten çok enteresan birisin.resimdeki ilanı bi daha yakın gözlüklerini takarak okumanı tavsıye ederım.orda beledıyenın sos hiz da başk.bünyesinde yazıo .projenın önceden olması önemlı deil önemlı olan lafta deil icraata geçirilior olması. ii olan bişiyi taktır etmek gerekmez mi.
lTJH11.jpg

Metroyada bidüzen sağlasa iyi olcak sincanla koruyu açtı çok tıklım tıklım metro 😡😡😡

Üst Alt