Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışan var mı?

nesimdal

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba ankara Büyükşehir Belediyesinde çalışan var mi aramizda

Ankara Büyükşehir atananlar olarak bir grup kurulmuş olup, bilgi ve düşüncelerimizi birbirlerimize aktarma ve yardımcı olmak altı altında toplanmış bulunmaktayız. Grubumuzda 12 kişi katılmış olup haberi olmayanların haber vermeleri grubumuza katılmaları onem ve rica ederiz. Orada istenilen evrak vb. paylaşimların da yapıldıgı bir paylaşım sohbet grubudur.

nedense çalışan sevgili !! arkadaşlarımızdan bilgi alabilmek çok çok zor neden bilgi verilmez anlamıyorum doğrusu

aslında kurumda çalışan engelli arkadaşımız vardır ama neden yardımcı olmuyorlar acaba

ben trt personeliyim sorulan her soruya net cevap verdim yardımcı olmak adına.

idare1984

trt de mumurken büyükşehire teknik kadro mu idare
yani trt nin şartları da bildiğim kadarıyla iyi yer değiştirmendeki amaç neydi

ysrkrdmr

evt sosyolog kadrosu trt iyi kurum tabiki ama branşımda çalışmak istedim birazda ankara bşb imkanları da iyi diye düşünüyorum zaten büyükşehir tercihlerde olmasa yazmazdım zaten.

idare1984

bir arkadaş ankara büyük şehirde bırak şartların iyi olduğunu sdt bile yok demişdi yani normal maaş dışında hiç bir ek ödemesi yok demişdi sen ne diyorsun bu konuda tanıdığın var mı maaşlar nasıl normal memur için ben normal memur kadrosunu kazandım

ysrkrdmr

her söylenene bakmamak lazım allah aşkına koca başkent belediyesi vardır muhakkak bana da yazdılar yok diye ama inanasım gelmiyor doğrusu.

idare1984

hiç tanıdık yok mu ya çevreniz de çalışan belediyede soracağımız öğreneceğimiz

Bende çok merak ediyorum.. istenen belgeler neden açıklanmıyor anlayamıyorum...

istenilen belgeler whapss grubunda yayınladım

evet cunku bayramdan önce ben gittim elime evrakları verdiler bunları şimdiden tamamla siteyi takip et yayınlanınca getir dediler.Bunun uzerine whapss grubunu kurdum herkes ogrensin hazırlasın tecrubeleri burada yasayanlar varsa anlatsın diye.

Ben insan kaynaklarini aradigimda sormustum sdt yi ben başlayalı 8 9 ay oldu yok sdt ama gelcek tekrar diyolar dedi görüştüğüm kişi bende peyzaj mimari olarak atandim tarim da memur kadrosundaydim

Nasıl yani bizim güzel maaş düşünceleri suya mı düştü yani

Bilemiyorum ama belediyelerde olur sdt gelir gelir mutlaka tekrar bence ben kahramanmarasta yasiyorum burda bile var yani sdt

Inşallah açıkcası belediye yazmamdaki amaç tamamen maddiyat;)

bence de vardır kücük belediyeler bile veriyor sdt yan ödeme felan ben de memurum sosyolog olarak atandım kurumun maddi yönden avantajlarına güvenerek geçiş yapacam bir de.

Bende muvafakat ile belediyeye gecmeyi dusunuyordum belediye muvafakat verdiler gecmedim aile sartlardan dolayi 3500 tl iyi para valla

Üst Alt