Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara’da Phonak satan yer var mı?

HaktanÖğütçü

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ankara’da taksitle Phonak marka İşitme cihazı alabileceğim yer var mı???

Maxtone taksitleri kredi kartına mı yapıyor senet mi? Kartım yok Senetle alabileceğim bir yer biliyormusunuz?

Senetle bilmiyorum. Maxtone: karta taksit yapar.

aktif duyu satiyordu phonak:mad:senede degil taksite bile pek yaklasacaklarini sanmam:(bide geri veremiyosun onlara:mad:
niye phonak istiyorsunuz cok ileri isitme kaybiniz olmali implant kullandiginiz icin diyorum.

phonakta volum kontrolu yok. biz gibi cok ileri isitme kaybinda volumkontrol olursa daha iyi oluyor diye geri vermek istedim almadilar:mad:
cihaz elimde kaldi. cros icin almaya kalkmistim onu bile denetmediler. benim koklear implant alidigi icin tek kulakliyim:(
3 ay direndim ama hic kullanamadim volum kontrolsuz cihazi. gittim kira sarA OTICON CHILI ALDIM. daha iyisini alirdim ama 3 ayda 2 cihaza para vermek beni hem yordu, hemde para kalmadi:mad:

Phonak sevdiğim bir marka Audeo q50 kullanıyorum fakat kaybım ilerlediği için ve cihazım eskidiği için değiştirmek istiyorum. Widex ve oticon marka cihazları alabiliyorum senetle ama bunları deneyip memnun kalmadım. Bir kulağım implant diğeri 95db. Gönül isterki iki kulağımda implant olsun ama sigorta şimdilik tek tarafı karşılıyor. İşitme cihazı implantın eline su dökemez şahsen..

chiliden memnun sayilirim ama eski resound gibi ayni ses duzeyinde durmuyor burasindan sikayetim olsada phonaki kullandiktan sonra o kadarini es gecebiliyorum.
resoundda sesler hangi volum ayarinda durursa o ayardan geliyordu. maalesef chilinin burasi biraz problem yaratiyor. yenisini alicamda bi denklestiremedim paralari.
taksitli seyler zor bizim gibilere. hemde daha pahaliya geliyor.

ben hic memnun olmadim implanttan. cok fazla bir farki yoktu yuksek seslerden baska implantta. benim kulaklarda yuksek sese hic katlanamadigindan cikarir dururdum implanti.

Herhalde dökemez. Benim de tek kulak İmplant'lı; diğeri işitme cihazı.

İşitme cihazı kullandığınız kulak kaç db? Hangi marka kullanıyorsunuz?

Üst Alt