Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Eğitim Araştırma Hastanesinden engelli sağlık kurulu raporu alan var mı?

arzualci

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba, yakın zamanda Ankara Eğitim Araştırma Hastanesinden engelli sağlık kurulu raporu alan var mı ? Ya da itiraz edip yenileten

Merhaba ; Ankara eğitim araştırma hastanesinden engelli raporu alan arkadaşlar hastanede işlemler nasıl işliyor engelli raporu işlemleri kaç günde bitiyor.

Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Engelli raporuna başvuracam

@wqxwqx2009

Geçmiş olsun hastalıklarınız nedir kaç bölüme muayene olacaksınız buna göre değişir. Mesela tek rahatsızlık vardır tek bölüme muayene olursunuz bir günde işleriniz biter evrakları teslim edersiniz ve heyet günü çağırınca sizi görürler işiniz biter. Birçok hastalıktan dolayı daha fazla bölüme muayene olmanız gerekiyorsa bazı bölümler kan,röntgen gibi tetkikler ister biraz daha uzun sürer.

@BnymnYldz,

teşekkür ederim ortopedi ( hareket kısıtlılığı ) , romatoloji ( fmf ) , kardiyoloji ( hipertansiyon ) , göğüs hastalıkları bölümünden gireceğim. Elimde epikriz raporları ve ilaç raporları mevcut. kan,röntgen gibi tetkikler için ileri bir tarihe mi randevu verilir yoksa aynı gün yapılıyor mu ? Siz Ankara eğitim araştırma hastanesinden mi engelli raporu aldınız ?

@wqxwqx2009

Yok ben Dışkapı hastanesinden almıştım iki yıl önce o hastane de kapandı sanırım. Genelde hastanelerde süreç benzer oluyor. Sabah erkenden başlarsanız elinizde ilaç raporları da varmış zaten saydığınız bölümlerin muayenesi bir günde bitirebilirsiniz belki. Saydığınız bölümlerde kan tahlili istenecek bir durum yok gibi ama isterlerse aç karna ertesi güne sarkabilir kan tahlili. Ortopedi bölümü röntgen isteyebilir. İlk muayeneye ortopedi bölümünden başlamak mantıklı olabilir röntgen isterse belki hemen çekerler birkaç saate doktorun ekranına düşer sonucu. Tetkikler için çok ileri tarihe gün verilmiyor o kadar çok hastaneye git gel durumu olmuyor.

Birkaç ay önce SGK tarafından Etlik Şehir Hastanesi'e sevk edilmiştim 7 bölümün muayenesi öğlene kadar bitmişti mesela sadece röntgen öğleden sonraya sarkmıştı.

Üst Alt