Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesi omurilik felci konusunda iyi midir?

Orayı bir çok arkadaşımız övmüştü. Ama zaten önemli olan hastane değil. Önemli olan fizik tedavi görecek kişinin azmi. Kas ve eklem hareketlerini düzenli şekilde yapan ve omurilik yaralanması iyileşmesine izin verecek düzeyde olan kişiler fizik tedaviden yarar görecektir. Ama ne kadar faydalı olacağı yaralanmaya bağlı... Kimse kimseye örnek olamaz ve kimse kimseyi mucizevi şekilde ayağa kaldıramaz. Bol sabır ve kişisel çalışma... Sonuçta yaralanma ne kadar izin veriyorsa, her ne kadar geri dönüş olabilecekse, o kadar geri dönecektir.

harika bir hastahane doktorları olsun fizyoterapistleri olsun personelinden tutunda başhekimine kadar hastaya olan ilgileri anlatılamaz kaç kişinin sedyeyle gelip ayakta gitiklerine şahit oldum kesinlikle fizikte olsun rehabilitede olsun dört dörlük bir hastahane.

birde şunu belirtmek isterimki hastayı ftr merkezine yatırdığınızda kesin iyileşecek diye bir şey asla yok..bunun garantisini ne hastaneler nede doktorlar verebilir...eğer öyle olsaydı ankara Türk silahlı kuv...rehab merrkezine yatan tüm hastalar iyileşirdi...yaralanma seviyesi,çalıştıran fizyoterapist,alet,azim...vs önemli..

Ben orda yatmıştım ama çok önceydi geçen günlerde yolum düştü hemşirenin kolumdan tutup zorla hastaneye yatırmadığı kaldı..Artık onlarda da hastaları hasta gibi değil müşteri gibi görmeye başlamışlar demekki..

Evet ben orda yattım ama başka bir fiziktedavi hastanesini görmediğim için sadece gördüğüm kadarını anlatabilirim tabii yıllar öncesini..Şimdiyse nasıl bir jimnaziumları var yatakları nasıldır bilmiyorum...

Bana kalırsa birkaçtane fiziktedavi hastanesini karşılaştırarak karar vermelisin...Geçmiş olsun...

VURGUN REİS ;
BEY VE HANIM diye hitap edilen bir hastane ortamı insana insan gibi emir komuta zinciri gibi değilde aile ortamı gibi davranılan bir hastane ama adı hastane sevgi ve sayğı en üst seviyede hiç düşünme randavu al ve gel....
ben hala gidip geliyorum.ankarada olmam sebebiyle doktorlar arkadaş gibiler. daha ne diyeyim.....gelirsen görüşürüz....

ANKARDA ÖZEL FİZYOTERAPİST ARAYANLARA
Hacettepe üniversitesinden fizyoterapist olarak mezunum ve uzmanlık eğitimi almaktayım,en yenı teknıkler kullanarak seans vermekteyım
FİZYOTERAPİSTLİK ,fizik tedavilik hastayı,ortopedık hastayı,nörolojık hastaları tedavı edebılıcek bir meslektir.
mail: arslan.emel@hotmail.com

evet evet o hastaneye bir girdinmi sapasağlam çıkarsın valla,adamların ellerinde bir değnek var;sihirli dokundularmı ayağa kaldıyorlar insanı;
valla ben gittim o hastaneye gidişimle çıkışım bir oldu,temizlik sıfırdı benim gördüğüm,birde odalar allah versin ağzına kadar doluydu...gerisini bilmem;beni uçursalar bile orda yatmam,o rezaletinm içinde...

2001 senesinde bende 2 ay tedavi oldum,çok beğendim her sene kontrole çağırdılar yalnız ben gidemedim.imkanınız varsa gidin tedavi olun.tedaviye açık olmakda cok önemli

ben orda tedavi oldum süper bir yer doktorları en iyi dost gibi 10 haziranda yatışım var gelirsen görüşürüz

Ftr. merkezinin konforlu değil, çalışanların ilgili ,disiplinli, özverili olması lazım.İyileşek hasta olsada, bu durumda iyileşemez, ilk sürec cok önemlidir, iyileşemeyecek hastalara cok katkı sağlar, diğer calışan uzuvların nasıl kullanılması vb. gibi bir nevi eğitim süreci.

Üst Alt