Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara GATA rehabilitasyon hastanesi civarlarında kiralık ev arıyorum..?

AliyevNayka

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Ben Ankara GATA fizik tedavi ve reabilitasiyon merkezi tedavi görmaak istiyorum.
Hastanede kalmyacağım için yakın bir yerden ev tutmam gerekiyor. Tekerlekli sandalyede olduğum için zamin kat , bakçe katı fala öyle bir yer arıyorum. Şu an Azerbaijanda olduğum için kira fiyatları ile ilgili hiç bir bilgim yok. O civarlarda uygun ev fiyatları ne kadarır acaba?

Kardeşim sen hangi adreste oldıgunu söyle ona yakın yerlerde kaç para ben sana söyleyim.

kardeşim Gata nın fizik tedavisi Gata hastanesinin dışında bir yerde. Gataya sorayım servisi varsa ordan götürürler seni. Ben sana haber vereyim.

Ankara,Çankaya, Üniversiteliler mahallesi

Teşekkür ederim abi. fizik tedavisi bilkentte mi yoksa ben yalnış biliyorum. ben Ankarada 2 kere oldum ama tekerleklide oldugum icin dışarı pek çıkmadm. o yuzden google esrth-ten bakyorm. yalnış biliyo olabilirim

Şimdi Nail bey Gatayı aradım servis varmış. Ama oraya yakın yerlerde kiralar minimum 600 maksimum 1000 liraya kadar gidiyor. Birde buralarda insanlar kısa süreli kalmak için kiraya vereceklerini zannetmiyorum. Rehabilatsyom merkezinin yanında yerleşim yeri çok az ve kiralar oldukça pahalı size uymaz.

Size birkaç nacizane fikir vermek isterim.

1-) farklı bir hstaneyi tercih edebilirsiniz.

2-) Bir apart veya otelde kalıp taksiyle gidebilirsiniz.

Başka yardımcı olabileceim birsey oluırsa sorun.

Ewet bina Bilkent te. Yanında ODTÜ var birde ATATÜRK Hastanesi var.

Doğru bilkentte :)

Abi kusura bakma rahatsz editorum, servis ucreti nekadardır bir bilginiz var mı? mesafeye göre deyişiyor mu ücret?başka semtlerde bula biliyorum ama o semtte çok zor

Üst Alt