Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara gönderdiğim raporları ısrarla %79 olarak onaylıyor. Ne yapabilirim?

ZAFER1979

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
merhaba

ankaraya 3 değişik rapor gönderdim 3 raporumuda düşürdü bu arada da hastaneden aldığım raporlarda da bi tuhaflık var.

birinci rapor % 71 oranındaydı ankara % 59 olarak onayladı.

ikinci rapor hastane ilk raporuma onkoloji den aldığım % 20 net olan oranımı ekleyerek raporumu % 91 yaptı buda ankaradan % 79 olarak geldi.

üçüncü rapor başvurumda % 91 olan raporuma ek olarak endokrin doktoru ekstra % 30 oran daha verdii fakat hastane bu raporumuda bu sefer % 89 olarak hesapladı. buda ankaradan % 79 olarak geldi.

dördüncü rapor için şuanda uğraşıyorum ama bu raporumdada üroloji doktoru % 10 ekstra oran daha verdi bakalım bunun hesaplama şekli hem hastane hemde ankara açısından ne olacak bilmiyorum

rapor için aldığım oranlar şöyle

endokrin % 40 + % 30
göğüs hastalıkları % 40
dahiliye % 10
üroloji % 10 + % 5
onkoloji net % 20

1 derece olarak gelse hemen emekli olucam ama ankara ısrarla 1 derece yapmıyor bu konuda napabilirim.

Rapor oranınız gayet yüksek, hakettiği halde bunu alamayanlarda var. Daha fazla uğraşmayın bence..Hakkınıza razı gelin... Uzun zamandır böyle yüksek oranlarda rapor göremedik bu sitede, genelde hiçbir işe yaramayacak kadar düşürülüyor. Siz neden şansınızı bu kadar çok zorluyorsunuz ki?

Size sunulan ekstra puanlarla bile olmamış üstelik..İşinize yarar sonuçta bu oran.... Cetvele göre varolan hastalıklarınıza düşük oran verilmiyor anladığım kadarıyla ki itiraz etme hakkınız olsun.., fazla fazla alıyorsunuz zaten..Kişisel düşüncem böyle.. Sağlık durumunuz, emekli olabileceğiniz zamana kadar çalışmanıza mani olacak düzeyde mi şuan..?

Ben bilmiyorum bu şartlarda birinci derecede vergi indirimi alabilecek oranda rapor nasıl alınır, bilenler varsa yazabilirler mi?

cevap için teşekkür ederim. sağlık durumum çalışmaya müsait bugun hastaneden yeni raporumu aldım ve şok oldum % yüz vermişler acaba bunuda ankaraya göndersem mi acaba? bu arada % yüz rapor oluyormu ?

Evet % 100 oranında rapor olur. Ankara'ya gönderecek olursanız sonucu buraya yazar mısınız?

arkadaşlar bungün ankarayı aradım %100 olarak gönderdiğim raporum 31.07.2012 tarihinde %91 olarak onaylanmış. artık emekliliğimi verebilirim.

zafer1979 hayırlısı olsun arkadaşım hastanede heyete girdigin tarih hangi ay ve gündür rapor sonucumu bende bekliyorum 09.05.2012 tarihinde heyete bende girdim ankarayı aradım gecen hafta cıkmadı demişti

Bacıbey;
teşekker ederim

cuxhaven;
cuxhaven teşekkür ederim. okadar rapor aldım hiç heyete girmedim doktorları gezip kağıtlarımı bıraktım sonrada raporumu almaya gittim her defasında. raporu aldığım tarih 14.05.2012 ama ben dosyamı elden alıp vergi dairesine kendim götürdüm yani 20 gün kazancım oldu bu yüzden. galiba ankarada başhekim izine çıkacaktı dosyalar buraz daha gecikecek gibi allahtan benim dosya çıkmış vergi dairesinede ulaşmış onlarda cuma günü postalamışlar bu hafta cuma bana ulaşır diye düşünüyorum.

Ben tam 4 defa itiraz ettim ve yeni rapor aldım. sonunda başardım.

Zafer bey hayırlı olsun forum yazınızı okumuştum sonucu görünce sevindim...:eek:

Sürecin lehinize sonuçlanmasına sevindim. Emekliliğiniz de hayırlı olsun şimdiden :)

Vergi indirimi raporum %91 onaylanmış, ama 2.derece olarak yazılmış..?

vergi dairesinden gelen vergi indirim yazımda rapor % 91 yazılmış fakat ikinci derece diye yazıyla yazmışlar bunu nasıl düzelttiricem veya bu yazıyla emekliliğime başvurabilirmiyim. teşekkürler

Vergi indirim hakkı için müracaat ettiğiniz yere giderek bu hatayı düzelttirin sonra sgk ya emekli olmak için müracaat edin.

İlker'in yazdığı gibi, bu hatanın düzeltilmesi için vergi dairesine başvurun mutlaka. Aksi halde 2. derecen işlem görür ve emekliliğinizde sorun çıkar.

Üst Alt