Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara goz icin tahlil (test) istiyor mu?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar %41 raporum var vergi indirim almak istiyorum .gorme kaybi %32 + venoz yetmezlik %5 + ortopedi %9.Ankarada rapor eksiksiz olarak gondermek istiyorum.ortapedi ve venoz yetmezlik icin tahliller mevcut
Goz icin ise sadece doktorun yaptigi muayene sonuclari var.ankardan goz icin hangi muayeneleri istiyorlar.tek gozde sasilik ve goz tembelligine bagli gorme kaybi var.tecrubeli arkadaslardan yardim rica ediyorum.

arkadaşım bendede aynı göz durumu var gözden doktor 20 oran vermişti ankara 32 olarak onayladı rapor aldığım hastaneden göz ile ilgili açıklama istediler gönderdim ve 41 olan rapor 51 olarak onaylandı

Iste onu merak ediyorum.gozle ilgili ne aciklamasi istediler.test falan mi nedir?

isogulcakli

test istemediler sadece doktordan açıklama istemişler doktorun rapordaki görme derecelerine göre az vermişti doktor oranı ondan olsa gerek

Gozden ultrason nasil oluyor?

Vergi indirimi icin alinan raporlarda yapilan muayenelerin ekleri(rontren,doppler v.b)ankara saglik kuruluna gonderiliyor mu?Yoksa hastaliklarin sadece rapor uzerinde ayrintilarinin yazilmasi yeterlimi oluyor. Ankarada sikinti cikarmasinlar, tekrar ugrasmak istemiyorum.
Tesekkurler.

Üst Alt