Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Hacettepe psikiyatride yatan var mı aranızda?

Peri1995

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Ankara hacettepede yatmış olan arkadaslar nasıl bi servisti? Doktorları hemşireleri kalınan odalar tek kişilikmiydi ortak kullanım alanı nasıldı refakatçi alıyorlarmıydı? Rica ediyorum yatmış olan arkadaşlar yorumunuzu eksik etmeyin bilgilendirmek amacıyla iyi veya kötü yorumlarınızı paylaşın...

ben pekcok yattim kulak burun bogaz servisinde hacettepepede.
odalar iki kisilik. refakatci alinmiyor. ziyaret saatlerinde ziyaretciniz gelebiliyor. adami olan virt zirt olur olmaz zamanlarda damlayip cene calip oda arkadasini rahatsiz ediyorlar. bide kimi uykusuz olan hastalar odada gecenin bi vakti televizyon izleyip rahatsiz edebiliyorlar. el insaf diyorsunuz ihtardanda anlamayan giciklar icin.

ortak kullanim alanlari iyi.yatakta yatmak zorunda ameliyatli hasta olmazsaniz ortam iyi. doktorlarin gelme saatinde yataginizda olursunuz. sonra heryerde gezebilirsiniz.
icinde kantin var tabi.

doktorlar iyidir hacettepede. hemsirelerde iyidir. ben hepsini seviyordum.

Üst Alt