Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara, hemiparezi için EMG'yi şart mı koşuyor?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
4
Merhaba geçen ay bakırköy Sadi Konuk hastanesinden heyet raporu aldım ankaraya gönderildi ama dikkatimi çekti ankara hemiparezi için emg yi şart mı koşuyor çünkü benim emg yok sadece mr var. Raporumda ''subdural hematom sağ hemiparezi'' yazıyor birde sağ kol sağ bacak kuvvet kaybı dereceleri hafif ağır falan diye yazıyor şimdi ankara raporumu onaylar mı? hemiparezi olupta rapor alan arkadaşların fikirlerini bekliyorum teşekkür ederim

MR'da konu anşalışıyorsa ille de EMG diye tutturacaklarını sanmam.

Emsal bir örnek midir bilmiyorum ama, ben malulen emekli olurken omurilik yaralanmasına dair MR ile uğraşmamış, sadece nörojen mesaje olduğunu gösteren ürodinami sonucunu göndermiştim mesela...

Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için Bülent bey beyin kanaması geçirdim hemde en şiddetlilerinden raporumda da yazıyor beyin kanaması sonucu oluşan bir hastalık hemiparezi bunu tüm doktorlar bilir ama benim endişem kuralcı tutum sergileyip illada emg istemeleri

Dilerim terslik çıkarmazlar. Sonucu bizimle de paylaşın lütfen...

tamam yazarım raporum 1 temmuzda ankara kocatepe sgk ya ulaştı kaç gün sonra aramamı önerirsiniz

Üst Alt