Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara il sağlık komisyonu kaç gün sonraya randevu veriyor?

battal

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Özellikle de Ankaradan rapor alan arkadaşlarıma bir soru soracağım cevaplarsanız sevinirim;
Sağ extremiteye hangi kodu veriyorlar (bu kodu yazdıran herkes cevaplıyabilir) Ankara sağlık il müdürlüğüne başvurduktan sonra kaç gün sonra kodları yazmak için çağırıyorlar acaba, şimdiden teşekkür ederim

Tecrübe, en güzel öğrenme şeklidir. Ankarada çarşamba günü kurul tolanıyormuş, 8 şubat da kurula girieceğim, süreci ve vermiş oldukları raporu sizlerle paylaşırım.

Son düzenleme:
Kemal bey bana saat 11den sonra randevu verdiler size saat kaça randevu verdiler, en önemlisi benim raporu aldıktan sonra emniyete ehliyet için başvurmam gerekir, internette en erken 5"inci aya randevu veriyor. Ben ilçe emniyetten şansımı deniyeceğim.

10.30 olarak kağıt verdiler gelmiyenler olabilir dediler saat 10 da burda olun dediler

Nasıldı komisyonun bilgisi ve tutumu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Battal bey aldınızmı ehliyeti hangi kodu verdiler paylaşırmısınız Benimde sağ ayak extremite benimde Nisanın 20 sinde sağlık müdürlüğünde randevum var kodu öğrenirsem sizden ricam ona göre söylerim Teşekkür ederim.

Üst Alt