Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara kart ego ile iki kart basımı arasında süre kısıtlaması var mı?

sedamahiye

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ego için aldığım kartı iki kere kullanım arasında bi zaman dilimi şartı var mı mesela yanlış durakta indim tekrar kullanabiliyormuyum yoksa iki kez okutma arasında 45 dk 1 saat vs geçmesi şart mi??

zaman yok sadece okutup geç ben istanbul yolundan biniyorum ulusta iniyorum 15 dakika sonra tekrar biniyorum yani 20dakika içerisinde 2 kere biniyorum sorun yok zaman lama yok günün her saati kullana bilirsiniz

[h=4]Serbest AnkaraKart’ımı, aynı araçta bir ya da birden fazla defa kullanabilir miyim?[/h]Serbest AnkaraKart ile aynı araçta birinci biniş ile ikinci biniş arasında 10 ...devamı

Serbest AnkaraKart ile aynı araçta birinci biniş ile ikinci biniş arasında 10 dakikalık süre geçtikten sonra kullanabilirsiniz.

Ya ne saçmalıyosunuz artık refakatciliysen 2 değilsen bir oldu oraya dur tüm gecenlerin yerine tek sen okut kartını oldu gözlerim doldu saçmalamayın artık

destkop;

ben buna cevap yazdım AYNI ARACTA KAÇ DEFA KULLANABİLİYOM DEMİŞ sorması bile hata refakatli ise 2 değilse 1 bunu sorması yanlış

ben bu soruyu ankarakartın sitesinde sormuşlar ordan soran arkadaşa kopyala yapıştır yaptım. kendin bile yanlış biliyorsun sorunu cevabını aynı araçta aynı kartla 10 dk geçmeden kullanamıyorsun. iner başka araca binersen kullanırsın süre ve araç sınırlama farklı araçta yok.

bak sende beni yanlış anladın bir egoya bindin tek veya refakatcili (not tekrar nedi ye kart basma gereği duyacaksın) çünkü otobüsde gidiyorsun gideceğin yere inmemişsinki değilmi soran arkadaş saçmalamış ondan dolayı tepkili yazdım

zaten sistem kabul etmiyor arkadaşlar iki defa aynı otübüste neyi tartışıyonuz 5 dakikası 10 daki kasımı zaten 10 dakikada istedigin yere gidiyon

Kartı refakatçili olanlar, refakatçisiyle binince iki kere mi basıyor, yoksa tek mi basılıyor?

refakatli çift basıyor istanbulda refakatli ise cift basmalı normal engelli kartı birden fazla basılmaz bassada geciş vermez aynı aracta

Üst Alt