Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Maliye hakem hastanesinin rapor oranını da düşürebilir mi?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Ben vergi indirimi için 2007 yılında başvurdum, devlet hastanesi %64 rapor verdi. Bu rapor Ankaraya gitti fakat %27 ile döndü.
Bunun üzerine ben de bu ay Ankara sağlık kuruluna itiraz dilekçesi yazarak gerekirse hakem hastanesine sevkimi istedim.
bana cevap olarak hakem hastanesine sevkedildiğimi bildirdiler.
Ben hakem hastanesine gittim heyete girdim raporumu % 50 olarak belirlediler ve Ankaraya onlar elden gönderecekler.

Sizce bu raporu da düşürebilirler mi?

bilgilendirebilir misiniz acaba?

Teşekkürler..

ilk raporunda demekki yanlışlık varmış bak hakem hastane % 50 diğeri % 64 veriyor bu rapor derecelerinin hastaneye göre değişmesi çok büyük bir dengesizlik ve haksızlık bence çok büyük yolsuzluklara kapı açarken gerçek anlamda ihtiyacı olan hastalarada zor zamanlar geçirtiyor devlet kendi hastanesi ile aynı dili konuşmuyor ne garip bir olay şimdi sana derlerseki '' birinde %64 birinde % 50 bize göre sen taştan sağlamsın'' :D hiç şaşırma arkadaşım çünkü buna benzer bir olay yaşadım tam 3 defa hastaneye gittim geldim ve ben tekerlekli sandalyedeyim biri verdi % 50 diğeri verdi %80 80 i alınca kendimi canlı cenaze gibi his etömiştim:D inş hakem hastaneninki kabul olurda sende kurtulursun bu sıkıntıdan...

Öncelikle SAyın oturan boğa abi'ye teşekkür

Sayın oturan boğa abi'ye teşekkür ediyorum hem cevap verdiği için hemde müjdeli haberler için.Benim polio sekelime gelince;sol alt,sağ alt ve sol üst extremite de polio sekel var.Teşekkürler..

sağlık raporu

Beni Ankara maliye vergi indirimi için hakem hastanesine sevk etmişti,Bende bu hakem hastaneden %50 oranında rapor aldım ve Ankaraya gitti raporum.3 ay sonra gelen sonuçta iş gücü kaybınız tablo 3.4 'e göre yazılması gerekiyor diyerek heyete girmeden sadece ortopedi doktoruna tablo 3.4' e göre derecelendirme yapılması için tekrar hastaneye gönderdiler.

Bugün hastanede iş gücü kaybı oranının Tablo 3.4'e yazılmasını sağladım yine % 50 olarak sonuç yazdırdım onlar Ankara'ya gönderecekler.

Sizce sonuç nasıl olur?Lütfen yardımcı olun!

Üst Alt