Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Maliye sağlık kurulu 15 ekim'e kadar toplanmayacakmış

yukselx

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Ankaraya telefon actim gecen hafta genel saglik kurulu 15 ekIme kadar izne cikmis bilgisi olan varmi

Ankara sagklik kurulu

Selam site sakinleri herkezin kurban bayramini kutlarim bundan iki hafta once ankaraya telefon ettim ekimin. Onbesine kadar saglik kurumu izne cikmis birinin bilgisi olan varmi bana cevap versin saygilar

pazartesi arayıp soracağım bende. bu ne tatili yahu bu kadar. 15 ekim de çalışmaya başlayacaklar rapor yığılmış olacak önlerine.

taner budak Ankara sagklik kurulu telefonunu biliyorsan yazarmısın

bir yada iki ay içersinde sonuçlar belli olucakmış bu gün görüştüm doktarlar daha yeni gelmiş izinden ben göndereli 2 oldu fark etmez diyorlar

bu gün arayıp sordum 1.5 veya 2 ay sonra sonuçlar belli olucakmış doktarlar izindeymiş çok yıgılma olmuş benim dosyam zaten 2 ay dır sizde dedim fark etmez dediler

Ankara saglik kurulu

Selam site sakinleri herkezin gecmis kurban bayramini kutlarim bugun itabariyle ankaraya telefon actim ve bana verdikleri cevap 15 ekime kadar saglik kurulu bayram iznine cikmis. Telefondaki sahis boyle soyledi. Bunla bir bilgisi olan varmi. Bana cevap yaZsin tesekurler

evet arkadaşlar bu gün evissten baktım vergi indirimim onaylanmış
herhangi bir süre yazmıyor ama raporum süreli

SORGU YAPILAN KİŞİYE AİT BİLGİLER
TC Kimlik No
Dosya Numarası
Adı Soyadı
Çalıştığı İş Yeri BEŞARSAN GIDA
Başvuru Tarihi 07/06/2016
Başvuru Yapılan Birim GÖLCÜK VERGİ DAİRESİ
GİB Giden Tarih ve Sayı 05/08/2016-423
GİB Gelen Tarih ve Sayı 09.09.2016-8188
VD. veya İşyerine Gönderiliş Tarihi 27.09.2016-5377
Oran %47
Açıklama 07.06.2016 TARİHİNDEN İTİBAREN ÜÇÜNCÜ DERECEDEN ENGELLİ İNDİRİMİNDEN FAYDALANIYOR (yazı bu şekilde sürelimi süresizmi ltfen acil cevap)

_________
aradım süresiz onaylanmış

rgunay1 hayırlı olsun. benim de eşimin sonucunu bekliyoruz bakalım. geçen hafta verdik vergi dairesine sanırım haftaya kurul a girer.

ankara saglik kurulu

Selam vergi indirimini nasil takip edecem kac gunde gelir dort ekimde ankaraya gitmis hala sonuc yok ikinci defa gonderiyom eksik evrak var diye geri geldi tekrar ayni tetik ve. Bulgulari gonderildi. Beklemedeyim abu arada ben koah hastasiyim yuzde seksenle gitti raporum ankaraya. Nasil sonuc gelirr. Endise icindeyim

Üst Alt