Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Maliye Sakatlık İndirimi bölümünün telefonlarına ulaşamıyorum!?

apprentice

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 2 gündür

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05 numaralara ulaşamıyoru 5. ayda başvurdum halen ses yok. Acaba şahsen mi gidip sorsam başka soruştarabileceğim bir yer var mı?

Müracaat ettiğiniz maliyeye sorabilirsiniz.

Birçok arkadaşımız bu numaralardan bilgi alabiliyor. Biraz daha deneyip, olmazsa şahsen gidip sorabilirsin bence

0312 415 32 03/04 bu umaralardan arayın...ben gecen hafta cuma günü öğrendim...% 53 lük raporum aynen onaylanmış...ankaradan 14ünde postaya verilmiş...sık sık arayın..birde haziran ayında alınan arkadaşımın raporu eline gecmiş benimki nasıl oluyorda belli olmuyo...bana adresinizi verin...veya ulaşabileceğim bir telefon numarası verin...raporumun nerede olduğunu öğrenmek istiyorum deyin..ben öyle yaptım...sonuç aldım..yoksa her aradığımda bakılmadı...10 gün sonra arayın diyordu..benim raporum 5 temmuz tarihli...

Ben de eksik evrak yazısından önce 2 ay bekledim. son 15 günde bir kaç aradım her defasında henüz belli olmamış diyorlardı. En son aradığımda bir bayan tc no ile baktı çıkmamış belki tc no da yanlışlık olmuş olabilir dedi, isimle aradı aradığım tarihden 1 ay önce il defterdarlığına gönderdiklerini söyledi. Defterdarlığı aradım afedersiniz haber vermeyi unutmuşuz dediler. Böyle dikkatli çalışıyorlar !!! sağolsunlar. Bence de sık sık yoklamakta fayda var.

ben 4 ayın 26 gönderdim 5 ayın 2 sinde arkaraya giriş yapmış hala bekliyorum aradığınız abone cevap vermiyor daha sonra deneyin emin olun 1000 aramışımdır

nasıl oluyor anlamadım benim raporum 2mayıs

Üst Alt