Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Mamak yaşamak ve iş bulmak için engelliler bakımından uygun mu?

Hayat34

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhabalar 22 yıldır ıst da yasamaktayım 1 evim var ist da emekli oldum ve ist dan tasınmak istiyorum ankarada cok toki var
mamak da sizce mamak nasıl bır yer bılen varmı bırde ankarada engelli iş bulunurmu

ankara güzeldir ama mamagı tavsiye etmem,yalnız mamak bir ilçedir,mesela abiidnpaşa yada şehitlik hem güzeldir hemde merkeze yakındır,gülseren mahallesi neresi şuan tam hatırlayamadım,tokinin oldugu yerlerse hiç iyi degil merkeze uzak ulaşımda sorunlu yerler.

Merhaba Merkezi 8 kilometre diyorlar Yarın da Cebeci Mezarlığı varmış 4 Etap güzel diyorlar Samsun yolu geçiyormuş yanından gecekondulara yıkıp yüksek binalar yapıyorlarmış

Ulaşım konusunda sıkıntının olmadığını söylüyorlar otobüs ve minibüs olduğunu söylüyorlar tek arabayla merkeze gitme biliyormuş

sakin bir semt arıyorsunuz ankarada eryaman veya elvankenti öneririm,merkeze uzak biraz ama metro ve otobüs hatta trende var,yarım saatte merkezdesiniz,emekliyseniz bence çok rahat edersiniz.

ulaşımda sıkıntı yokta nasıl desem biraz varoş yerler,ben 30 sene oturdum şuanki halini bilemiyorum fazla ama.

Teşekkür ederim İlgi alakan için verdiğin bilgiler için

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cebeci mezarlıgına yakınsa oralar güzeldir tavsiye ederim.merkezede yakındır zaten.

Eyvallah sağ olasın

[FONT=sans-serif]Nasip kısmet[/FONT]

ben teşekkür ederim,ankara zaten küçük istanbul gibi degil,tek vasıtayla her yere gidebilirsiniz,ulaşımda sorun yok yani,içiniz rahat olsun.

Çakırlarda güzel evler var bide etimesgut yenikentte güzel mamaktada abidinpaşa civarı güzel yeni evler var gecekonduları yıktılar

Asri mezarlığın orası kötü bakma oralara

Teşekkür ederim sahranil verdiğin bilgiler için değerlendireceğim İş konusu biraz sıkıntı galiba

Güzelim İstanbul varken boşver Ankarayı derim. Ankaralıyım bu arada ben. Yanlış bir kelime de kullanmak istemem fakat Gülseren mahallesi biraz sıkıntılı yer

Pelinsu

Sen İstanbul'u beğeniyorsun galiba �stanbul çok kalabalık Ankara'yı pek bilmem ama �stanbul'dan bir yerden bir yere gitmek çok sıkıntılı Ankara'da çalışmak için engelli kadrosunda iş iş bulunursa Ankara' daha iyi olur diye düşünüyorum Cevabın için teşekkür ederim

Belki komik bir örnek olacak ama İstanbulda otobüs şöförüne yer sor sana ineceğin yerde mutlaka haber verir kibarca arkada gözü var sanki :) Ankara da çoğu kesimin tavırlarından incinirsiniz :(

Anladım Ankara'nın insanı biraz kaba gibi beni öyle düşünüyorum geçen kış iki günlüğüne gitmiştim olu Sokağı İstanbul gibi değil otobüsleri bile farklı İstanbul gibi asla olamaz Onu anladım Sana da hak veriyorum o konuda Benimki de merak

İşte var baya avm market çok

Asla yaşamam istanbulda bende:D

Ankaram güzel

Metro var rahat hertarafta

Önce işi bul ama sonra taşınırsın ordan

Merhaba mamakta yaşayan bir engelli olarak bende görüşlerimi bildirmek isterim eger yürüme engeliniz varsa mamakta hatta ankaranın büyük bir kısmı fiziken uygun degil ama mamakta yaşamanın en büyük avantaji ulaşım tüm resmi kurumlara ve hastanelere çok yakın

F D

FD teşekkür ederim bilgi için ben işitme cihazı kullanıyorum ve gözlük kullanıyorum hastanelerin yakın olması güzel ben 4 . Etap açık satış olanlara bakıyorum şimdilik bakıyorum sadece Ankara'da iş bulabilmek kolay mı engelli emekliyim

iş bulabilme konusunda bir şey söylemem dogru olmaz ama toki olmasada diger semtlerdede uygun fiyta ev alınabilir mamakta yasayanların büyük bir kısmı kırsaldan gelen insanlardır

Üst Alt