Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Numune Hastası Rapor İçin Para İstiyor mu?

ForeverCeo

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Allah'a şükür ben raporumu aldım, itiraz üzerine aldığım için de para vermedim. Şimdi bi yakınım engelli raporu almak istiyor ancak duyumlarımıza göre artık raporlardan para isteniyormuş.

Ankara'daki Numune Hastanesi rapor için ne kadar para istiyor? Muayene başına ne kadar ödeme gerekiyor? İlla Numune Hastanesi şart değil Ankara'daki başka hastaneler de olabilir. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşırsa sevinirim.

biz babanneme aldık yeni vasi için 35 tl verdik numuneye

sonsuz sevdam;
Bunun SSK ve Bağkur ile alakası yok, engelli raporu almak artık ücretli olmuş diye duydum ben...

pınarım;
Pınar Hanım tek bir muayene için mi 35 TL verdiniz? Yüzde 40 ve üzeri rapor alabildiniz mi?

valla kardeş benim arkadaşım yeni aldı hiç para vermedi numunede şuan ne durumda bilmem 15 gün önce aldı

kardeş şimdi sordum bi arkadaşa ondan 20 tl almışlar gecen hafta aldı oda

nöroloji psikiyatri falan muayene olup heyete girdi işte engelli raporu almadık sadece kendi işlerini halledemez diye vasi ataması istedik mahkeme sevk etti rapor için ssk da var ayrıca

sonsuz sevdam;

İtiraz üzerine rapor alınıyorsa veya mevcut rapor oranı yükseltilmek isteniyorsa o zaman para alınmıyor. İlk defa başvuru yapanlardan muayene başına ücret alındığı söylendi. Kardeş sen ücret istenmedi denilen arkadaşların durumuyla ilgili net bilgi alırsan sevinirim.

alınan arkadaşım diyaliz hastası 2022 deydi babasının üzerisine gecmek için başvuru yaptı tekrar rapor istedi sgk 20 tl almışlar

Üst Alt