Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara onkoloji hastanesi 2 tane mi var?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR ANKARADAKİ ONKOLOJİ HASTANESİNE GİDECEGİZ AMA KAFAM KARIŞTI 2 TANE VAR
1: Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Hastanesi ( Demet )
2: Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi ( Kolej ) ( ek bina die geçiyor anlamadım ankarada bilen varmı bu hangisi muayene ediyor anlamadım,
online randevu sistemine girdim 2 hastaneninde ismi var ama isim altında klinik ek bina olarak görünüyor,asil binada randevu sırası dolu, (ek bina ahmet andiçen onkoloji hastanesinde sıra var..

Sevgili ''sonbahar.44''

İki hastane de Ankara Onkoloji Hastanesine bağlı. Randevu sistemi dolu gözüküyorsa sabah erken gidip muayane olabilirsiniz, sıkıntı olmuyor.

yada 0312 334 4292 yi arayıp randevu alabiirsiniz. Bu numara hastanenin randevu numarası.

Ama onkoloji olduğu için size bir önerim olacak; Hacettepe yada GATA'yı deneyebilirsiniz.

Sevgilerimle..

arkadaşlar allah razı olsun inşallah ayın 22 sine randevu aldım gidecek annem,ama kadın dogum ameliyatlarına acaba asistanlarmı girer gidince bi konuşuruz,rabbim sizlerede şifa versin.allaha emanetiniz..

sonbahar.44;

Eğer onkolojik yani kanser durumu olursa kesinlikle uzak durun !! Hacettepe Onkoloji'ye gidin bence :(

sevgili sonbahar.44

Dün de söyledim bugün de söylüyorum. Asla Demetevler onkolojiyi kötülediğim için değil, kanser önemli bir konu ve eğer imkanınız varsa Hacettepe yada GATA'ya gitmenizi öneririm.

arkadaşlar evet rahim kanseri cerrahi müdahale gerektiriyor rahimin alınması gerekiyor napalım hangi hastaneye gidelim rahim alınması gerekiyor daha sonrası allaha kalmış rabbim ne yazmışsa..:(

Öncelikle umutsuz olmayın, bunlar normal süreçler, her ameliyat bizlere kaybettiğimiz parçalarımıza rağmen hala ışıldadığımızı gösterir.

Demetevler onkolojiyi ben bilmiyorum ve asla kötülemiyorum, benim tedavim Hacettepe ağırlıklı ve bir kısmı da GATA'da sürdü, sadece kanser gibi bir konuda en iyiye gitmenizi isterim.

Umarım anneniz sağlığına kavuşur. Amin

Bende Hacettepeyi Öneririm Kanser Hastalıgında İyi Araştırıyolar ve bi okadarda yogun Yani Kalabalık Benim Hayatım Hacettepede Geçti İlik Nakliği olmuştum 15 20 sene oluyor..

allahım sizden razı olsun inşallah yüreginiz incinmez zorluk çekmez,rabbim hastalıklarınıza hastalarınıza inşallah şifa verir burda sizi ailem olarak görüyorum herkesin sorunlarına koşuşturuyorlar herkes birbirine yardımcı olmak için ugraşıyor burası bi melekler toplulugu olmuş,sitede emegi geçen en alt kademesinden en üste kadar allah razı olsun çok dua alıyorlar,arkadaşlar annemin rahim alınması gerek onuda kadın doğum ameliyat yapacak onkoloji ile birlikte çalışacaklar rahim alındıktan sonraki aşama rabbimin dedigi olur ameliyat esnasında rahimden parça alıncak bakılacak kötü huylu kanser ise inşallah dualarınızı bekliycem kötüsü çıkmaz..

Üst Alt