Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Özel İncek Fizik Tedavi Hastanesi ile ilgili bilgisi olan var mı?

deruni

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, Ankara Özel İncek Fizik Tedavi Hastanesi'ne gidip memnun kalan var mı? vereceğiniz paraya değer mi :confused:

Nasıl bir beklentin var? Şu andaki durumun ne, tedavi olarak ne yapacaklar ve sonuçta ne kazanacaksın?

deruni ben daha önce gittim .bunu sana msn dende söyledim.doktor yönünden değilde fizyoterapistler yönünden çok başarılı bir yer.hastanın bağımsız yaşayabilmesi için her şey öğretiliyor.egzersiz programları çok iyi.ben 2 ay yattım.verdiğim paraya değdi.sadece hastanenin yemeklerini beğenmiyordum.o problemi de bişekilde hallediyorduk...

bülent bey 2 yıl fiziktedavinin önemi büyük diyosunuz ben 8 aydır ofluyum ancak 20 gün tedavi görebildim ve en ufacık bi gelişme dahi olmadı acaba olurmu diye ümit ediyorum yada bağımsız yaşamayı öğrenabilirmiyim artık başkalarına yük olmaktan bıktım çünkü bağımsız yaşayanlara nasıl gıpta ediyorum bir bilseniz

O hastaneyi bilmiyorum. Ama iyi bir fizik tedavi ve rehabilitasyonla bedenini maksimum düzeyde kullanabilecek beceriye sahip olabilirsin. Koların güçlenir, sandalyeden transferlerde bazı teknikleri öğrenebilirsin vs. Çok pahalı değilse olabilir yani...

incek fizik tedavide babam halen yatıyo çok memnunuz mustafa köle yi tek geçerim

ben daha yeni çıktım o hastaneden.arkadaşların dediği gibi doktor yönünden değil ama fizyoterapist yönünden iyi bir hastane.
tabii şunu da unutmamak lazım kimsenin elinde sihirli değnek yok dokunduğunda seni ayağa kaldırsın.
sağlık güvenceniz varsa sizden ücret almazlar ama refakatçiden günlük 80 küsur lira para alıyorlar.
denemenizi tavsiye ederim eğer imkanınız varsa.mustafa bey,rennan hanım,göğer hanım var.iyi fizyoterapistlerdir.
ama dediğim gibi bir noktadan sonra dünyanın en iyi fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezini de gitseniz durum değişmez.size verilecek olan üst ekstremilerinizin güçlendirilmesi ve normal evde yaptığımız ayak egzersizleri.çok fazla bişey beklemeyin.
zeynel bey var fizik doktoru.biraz moral bozar işte bi daha yürüyemeyecksin gibilerinden laflar eder sakın takma kafana.
hastanenin sahibi izzettin bey var iyi bir beyin cerrahıdır kendisi.hergün en az 2 vizit yapar.
sanırım epey bilgi sahibi oldunuz.

ben 6 ay kaldm orda doktor derseniz yok ama fizyoterapist deseniz cok iyi ben ilk gittigimde yara bere icindeydim yaralarım iyilesti ve iki aylık bir tedaviden sonra hareket geldi suan iki kanadyenle yuruyorum ama hastaneden geldikten sonra fazla bir gelisme olmadı bana gore tabi bizim gibi hastalar gelişme yok der ama dısardan biri gelip gordugunde gelişmenin baya oldugunu soyluyor.benim seviyem c6c7 hepimize cok gecmiş olsun

ankara fizik tedavi hastanesi bence cok daha iyi
arkadaslarında söylediği gibi inceğin fizyoterapistleri iyi ilgileniyor

Ankara fiziği tavsiye etmem kimseye her tarafı pislik içinde böcek dolu kendim çıkışımı istedim kaçtım valla resmen.

Denildiği gibi İncekdeki Fizyo Terapistler süper ilgileniyorlar,ama doktorları gavur parasıyla 5 para etmezler.Evet onca parayı almayı biliyorlar fakat yemekleri çok kötü sahibi bi okadarda cimri.Benim yatdığım dönemde sevk ediliyordu vede yarısını kişi kendisi ödüyordu eğer değişmediyse.

TSK Rehabilitasyon Merkezi sivilde kabul ediyor eğer gidebilirseniz oraya başvurun şansınızı deneyin bir orası daha gelişmiş bir yer.

Ankara'da fizik tedavi

1.5 sene olmus bu siteye en son cevaptan sonra. Herkese verdikleri bilgiler icin tesekkurler. Ben de babam icin bir hastane ariyorum Ankara'da (eve de gelebiliyormus terapistler, ama hastane daha cok/cabuk ise yaramaz mi?) 73 yasindaki babam (baska rahatsizligi yoktu) boyun fitigindan ameliyat oldu tam 1 sene once, sonrasinda hicbir tedavi onerilmedi ve zamanla da yurume bozuklugu artti ve sol kolda uyusma var. Kendi kendine tutunarak cok yavas yuruyebiliyor ama denge bozuklugu var, duserim diye korkuyor. Eylul ve Ekim ayinda ayaktan biraz Fizik tedavi gordu, kollari guclendi, ama hala yurume ve denge problemi devam ediyor. MR'lardan sonra doktorlar fizik tedavi onerdiler bir ihtimal. Incek hastanesi gorunuse gore ilgilenen olursa denemeye deger. Hastanede kalan arkadaslara sorularim sunlar: Refakatci'nin fonksiyonu nedir? Refakatci yoksa babama iyi bakilmaz mi? Fizik program onerisi neye gore yapiliyor? Yapilan programlar saati saatine uygulaniyor mu? Baska oneriler? Cok tesekkurler, acil sifalar herkese.

Refakatci olmazsa olmaz zor olur orada bakan yokki yanında bir kişi kalması lazım,
Fizik porgramını fizyoterapist ayarlıyor,hastalığa göre kısıtlılığa göre,çalışma fonksiyonuna göre,
Fizyo terapist size saat veriyor o saatde odanızdan aşağıya çalışma salonlarına iniyorsunuz yada terapist boşaldığı zaman odaya telefon açıp çağırıyor,
Benim yatdığım dönemde böyle idi şimdi çooook değişmiş orası kurallarıda değişmiştir belkide,sizin doktorla işiniz yok sizin işiniz fizyoterapistle zaten,

İncek Rehabilitasyon Soru

Bu hastane anladığım kadarıyla iyi bir hastane ama öğrenmek istediğim... forum'da sorular hep... bu paraya değer mi? gibi fln... ve uzun zamandır herhangi bir görüş yazılmamış... çok mu pahalı ve su an için bu hastane konusunda bilgisi olan var mı?

Gerek donanımı, gerek personeli açısından çok iyi bir hastane.

Arkadaşlar ben 2009 mart ayında kaza yaptığımda 45 gün sonra oraya gittim aralıklarla 90 gün yattım hiç bir faydasını göremedim birde torakal 11 de çökme oluştu kimse üzerine almadı incek in bana hatırası torakal 11 oldu kaza zamanındaki kırıklarım tuttu platinlerimi aldılar torakal 11 de hala duruyor. bendeki hatırasıda bu. boyun fıtığından ameliyat olan bir arkadaşıma artık sol tarafın felçi kalır dediler, arkadaş şu an normal araba kullanabiliyor. bence en son gidilmesi gereken bir yer. Ankara Fizik Tedavi merkezi onun yanında çok daha iyi, Unutmadan interneti 80 günde bağlattabildim söyliye söyliye 10 gün kullanabildim onunda parasını aldılar benden sonra ne oldu bilmiyorum. Sadece kendi Fikrim.

başkent hastanesi ayaş fizik tedavi merkezi var sıcak su havuzu var :nevşehir kozaklı gecen sene acıldı gıtmedım ıyıymış:bence fizik tedavi dersen anakara turk sılahlı kuvvetleri fızık tedavı bakım merkezı turkıyede tekdır dunyada sayılı bır merkezdır tavsıye ederımtek basına kendıne yetecek guce kavusursun.

Bir kaç ay önce bu merkezde tedaviye başladım... şehir değiştirmem gerekti izmirden bir arkadaşım burayı tavsiye etti...sanırım arkadaşların şikayetci oldukları doktorlar şuan orada değil lakin doktorlarda çok ilgili ve kalifiye gözüktüler... gerçekten fizyo terapistlerine diyecek bişide yok... Bence gidip yerinde görmelisin.

Özel İncek Fizik tedavi hastahanesi hakkında bilgisi olan var mı?

C6C7 omurilik disk kayması için incek fizik tedaviye yatırmayı planlıyoruz hastamızı acaba bu hastahane hakkında bilgisi olan varmı?

ben 4 yıl önce 6 ay kaldım bu hastanede güzel hastane idi fizyoterepistleri süperdi ama şimdi ki durumu nedir bilemem.inşallah umdugunuzu bulursunuz...

bende 3 sene önce yattım fizyoterapistleri genelde iyidir..benim gibi parableji olmayan çok hastanın gelişme gösterdiğini gördüm...orda çalışan medikalcide şunu söylemişti...burda temizlik yemekler özel hastaneye göre kötüdür ama fizyoterapistlerimiz iyidir...benden sonra fizyoterapistlrin çoğunu değiştirdiler şimdi nasıldır arkadaşın dediği gibi bilemeyiz....oraya gittimmi yatmak yok günün çoğunu egzersiz salonunda geçirmeye çalışın ben kendime yetebilecek duruma geldim tabi bu yürüme anlamında değil......rabbim şifa versin..

kazadan 1 hafta sonra ilk oraya gittim 1,5 yıl boyunca aralıklarlada yatmaya devam ettim , ben memnun kaldım

simdiki durumu nasıl acaba bu hastanenin?

Annem felç geçirdi,on gündür buradayız .Bu süre içinde tedaviden fazlasıyla verim aldık.Fatoş Hanım fizyoterapistimiz gerçekten işinin ehli,emeklerine sağlık.Hastane geneli olarak da ilgi ve bakımdan memnun kaldık.Yemekleri de gayet iyi.

evet gittim sonuçta botoks yaptırdım bu arada bir tarafı iyi ederken bir taraf bozuluyor.
bazılarınız bilir 8 senedir kısmi felçliyim ve botoks yaptırmak üzere gittiğim hastahanede 1 ay kaldım. botoks yapılır yapılmaz hemen ertesi gün taburcu ettiler. ilk defa tek başına kaldım bacağımda ödem oluştu defalarca söylememe rağmen ne bir emar çektiler ne film. zaten 5 yıl önce felç geçirdiğimi duydukları zaman bir şaşkınlık yaşıyorlar.
gitmek isteyenlere dikkat çekmek istiyorum bir kez daha düşünün hastahaneye talep çok yoğun. fizik tedavi görüyorsunuz ama salon hem çok kalabalık gürültü fena yapıyor. insan orada önceleri mutlu oluyor neden derseniz çevrenizdeki değerlerinide görüyor yalnız olmadığınızı anlıyorsunuz tuvaletler bir rezalet klozet kapağı yok hiç bir tuvalette. odalarda öyle yataklar perişan.
orada bir veya daha önce felç geçirenlere öncelik var ne yazıkki. orada bir de dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var hastabakıcılar para için duruyorlar daha hasta işlemlerini yaptırırken onların haberi oluyor ve adeta şirket halinde çalışıyorlar.

yazık o hastahaneye düşen ve kimsesi olmayıp onlara muhtaç olan felç hastalarına sizi uyarmak istedim. hani bir laf vardır ya Allah ne düşürsün ne eksik etsin

Üst Alt