Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara rapor oranımı düşürmüş. Yeniden rapor alsam tekrar düşer mi? Ne yapmalıyım?

semaver28_

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm

ben sol dirsek tamamı açılmnadığından dolayı %40 oranında rapor aldım ayrıca raporumda sürekli yazıyodu
defterdarlık aracılığı ile ankaraya yolladım ama rapor bana %21 olarak geri geldi. iş yerimde vergi indiriminden yararlanamassın dedi.

bu %40 lık neden %21 e düştü yada bunu yine%40 olarak çıkarsam ankara vergi dairesinden tekrar oranım düşer mi
düşse bi hak talep edebilir miyim

yardımcı olursanız sevinirim

Eğer işgücü kaybı cetveli'ne göre %40 ve üzeri verilmesi gerekiyoridiyse ama Maliye bunu düşürdüyse, hemen itiraz edin konuya. Maliye Sağlık Kurulu'Nun yeniden incelemesini isteyin...

Yok, yeni rapor çıkartayım derseniz, orada da temel olan şey işgücü kaybı cetveli'dir. Raporunuz bu cetvele uygunsa, er ya da geç hakkınızı alırsınız.

evet abi sakatlık derecem 3 hastanedende almış olduğum rapor %40 ama maliye ankaradan bana %21 oranında rapğorumu geri çevirdi şimdi ben tekrar rapor çıkartıp deftardarlık arac ılığı ile yollarsam raporum geç.er mi yoksa geçmezx mi, yok geçmessse hakem hastanesin mi başvurayım yoksa hukuki yollardan dava mı açayım

Yeni raporun yetkili hastanelerden alınmış ve işgücü kaybı cetveli'ne göre %40 ve üzeri olursa, Maliye'de sorun olmayacaktır. Reddedililirse, itiraz edersin... Yeter ki işgücü kaybı cetveli'ne göre %40 alabil.

kusura bakmayın ama son bir soru itirazı kime yapacam maliyeyemi yoksa dava mı açacam bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirim

Eğer red kararının üstünden 30 gün geçmişse, itirazınızı kabul etmeyebilirler. Öylesi bir durumda yeniden defterdarlığa müracaat ve hastaneye sevk şeklinde yürütmelisiniz işlemleri.

çok teşekkür ederim allah razı olsun siteyi kurandanda ve olumlu yorum yazan arkadaşlardanda

Üst Alt