Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara rapor oranlarını neden düşürüyor?

serdar293

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
şimdi anlayamadığım bir konu önümüzde sakatlık oran cetveli var bununla rahatsızlığını karşılaştırıyorsunuz baltazar hesabını yapıyorsunuz %58 cebinizde ankaraya yolluyorsunuz %36 peki neden açıklaması nedir esas alınan sakatlık oran cetveli değilmi evet se burada%40 olan hastalık ankarada ne hakla aşağı iner
güvenilmeyen hastaneler mi yoksa başka unsurlarmı

Sakatlık oranı cetveli herkesi bağlar. Ankara, verilen raporlarıın bu cetvele uygun olmadığı iddiasıyla oranları düşürür. Bunun dışında başka hiç bir şeye dayandıramaz rapor oranlarını...
Ya hastane yanlış oran yazmıştır, ya da Ankara yanlış değerlendirmede bulunmuştur. Hangisi cetvele aykırı karar vermişse, oranın kararına itiraz edilmelidir. Yok, haksız kararlarında ısrar ederlerse, iş hukuki sürece taşınmalıdır. Sonuçta sakatlık oranı cetveli ne diyorsa o!

Arkadaşım vergi indirimi için hastande şu sıralar rapor cıkarıyorum, her branş için rakamsal yüzde verilmiyor, sadece tablo bilmemkaç veya birinci veya ikinci evre diye ibareler var.

hastane işe yarar rapor veriyor ankara hatıra olarak saklanacak rapor veriyor balta formülü oranları düşürüyor bir de sağlık yönetmeliğinde hafif orta ağır gibi sübjektif değerlendirmeler var bugün hassas yöntemler var objektif değerlendirme yapılsa kimse bir puan değiştiremez

ankara kararı keyfi ise neden oran cetveli mevcut bir arkadaşım oran cetveline uygun bir şekilde 58 rapor almış 34 e düşürmüş ankara

OturanBoğa;

eski/yeni rapor ayrımı yapıyorlar. %50 olan raporum var şimdi gidiyorum bana turp gibisin sana %20 yeter diyorlar. Farkında olmadan iyileşiyorum herhalde... Sanırım orda da buna benzer bir sorun var. Keza benzer şekilde yeni beyaz kart alacaklar için yeni rapor istiyorlar. Memleket üç kağıtçı kaynıyor. Hata bizde okula gidip adam olacan diye niye uğraşıyorsun ki, git çekirdekten üç kağıt nasıl yapılır öğren. Öyle olsa şimdi tek rakibim fadıldı...

koskoca üniversite hastanesi doktorlarının kararına dahi saygı duymama mı söz konusu acaba
sonuçta onlarda devletin verdiği kurallar göre değerlendirme yapıyor

Üst Alt