Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara sağlık kuruluna vergi indirimi için gönderilen rapor sistemde neden gözükmüyor

enging76

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

büyük mükellefler vergi dairesine gönderilen vergi indirim belgelerim 2/10/2015 ankara maliye saglık kuruluna gönderilmesine ragmen sistemde eviss ve evrak takip veya buyuk mukellefler engelli indirim sitelerinde gözükmüyor bu sepbep nedir

1) sisteme yazılıp gönderilmesi gerekmiyormu
2) ankara maliye saglık kurulu rapora degerlendirme verdikten sonramı sistemde gözukuyor

bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

saygılarımla...

enging76

Sisteme giriş gecikiyor. Umursamayın bunu.

Sonuç belli olduktan 10 gün kadar sonra sistemde online görünür oluyor çoğu zaman. Telefonla öğrenmeyi deneyin 1 ay kadar sonra:
Ankara Maliye: 0312 310 77 27 | 0312 415 03 49 | 0312 415 02 03-04-05-06 | 0312 415 32 05

oturan boğa kardeşim

benim Ankara onaylı yazım büyük mükellefler vergi dairesine gelmiş oradan da iş yerime postalandığını erendim İstanbul vergi dairesinden fakat bilgi öğrenme servisleri olan eviss ,büyük mükellefler vergi dairesi, ve evrak takip sisteminde hala bir yazı gözükmüyor buna istinaden vergi dairesinde arkadaşa bu durumu sorduğumda bilerek yada bilmeyerek evet sistemde gözükmüyecek dedi bu ne-kadar doğru ve bu evrak adıma kayıt ne zaman işlenecek bu sitelere

konu hakkında bilgi verilmesi
ufukbey,oficceer, denilene arkadaşlardan da bilgi almak istiyorum

Başbakanlık İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz alınmıştır.
Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz. Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip
sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.

İyi günler dileriz.

Başvuru Numaranız :1047420

Başvurunuzu sorgulamak için Tıklayınız

Bimer Başvuru Numaranız :1009621Sayın GÜLER, Başkanlığımızca 11/09/2015 tarih ve 65021 sayı ile kayda alınan Engellilik İndirimi (derece tespiti) başvurunuza ilişkin olarak Gelir İdaresi Başkanlığından 08/10/2015 tarih ve 357079953 sayılı yazıları ile cevap verilmiş olup çalıştığınız iş yerine (Boya ve Kimya San. A.Ş.)ye konu ile ilgili bilgi yazısı yazılmış (Ek: Rapor Aslı ile birlikte) (23/10/2015 tarih ve 22712 sayılı yazımız) ve bugün itibariyle iadeli taahhütlü posta yapılmak üzere Başkanlığımız evrak servisine teslim edilmiştir.yazınıza istinaden 1 hafta içerisinde işyerime posta ile basvuru sonucu gönderilecek dendi fakat evrak eviss,büyük mükellefler vergi dairesi ve evrak takip sisteminde gözükmemektedir ,bu konu bizim durum degerlendirmemize bir miktar engel oluyor bu sitede evrak ile ilgili bilgilerin olması gerekirdi bu konuda bilgi almak istiyorum sistemde evraklarım gözükecekmi saygılarımla....

Bende aynı şeyi yaşadım neredeyse 1 ay olmuş geleli kuruma ankarayi aramasam öğrenemeyeceğim neyseki gidip fotokopisini aldım kurumdan .

06/11/2015 tarihinde vergi indirimi evrakım sürekli olarak geldi ve aslı ile birlikte gönderdiğim rapor tarafıma ulaştı
2 ay sürdü

herkese nasip etsin

kolay gelsin

Oranlariniz duserek mi geldi.oranlar gecen senelere gore dusuruluyor mu

Üst Alt