oturan boğa kardeşim
benim Ankara onaylı yazım büyük mükellefler vergi dairesine gelmiş oradan da iş yerime postalandığını erendim İstanbul vergi dairesinden fakat bilgi öğrenme servisleri olan eviss ,büyük mükellefler vergi dairesi, ve evrak takip sisteminde hala bir yazı gözükmüyor buna istinaden vergi dairesinde arkadaşa bu durumu sorduğumda bilerek yada bilmeyerek evet sistemde gözükmüyecek dedi bu ne-kadar doğru ve bu evrak adıma kayıt ne zaman işlenecek bu sitelere
konu hakkında bilgi verilmesi
ufukbey,oficceer, denilene arkadaşlardan da bilgi almak istiyorum
Başbakanlık İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz alınmıştır.
Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz. Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip
sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.
İyi günler dileriz.
Başvuru Numaranız :1047420
Başvurunuzu sorgulamak için Tıklayınız
Bimer Başvuru Numaranız :1009621Sayın GÜLER, Başkanlığımızca 11/09/2015 tarih ve 65021 sayı ile kayda alınan Engellilik İndirimi (derece tespiti) başvurunuza ilişkin olarak Gelir İdaresi Başkanlığından 08/10/2015 tarih ve 357079953 sayılı yazıları ile cevap verilmiş olup çalıştığınız iş yerine (Boya ve Kimya San. A.Ş.)ye konu ile ilgili bilgi yazısı yazılmış (Ek: Rapor Aslı ile birlikte) (23/10/2015 tarih ve 22712 sayılı yazımız) ve bugün itibariyle iadeli taahhütlü posta yapılmak üzere Başkanlığımız evrak servisine teslim edilmiştir.yazınıza istinaden 1 hafta içerisinde işyerime posta ile basvuru sonucu gönderilecek dendi fakat evrak eviss,büyük mükellefler vergi dairesi ve evrak takip sisteminde gözükmemektedir ,bu konu bizim durum degerlendirmemize bir miktar engel oluyor bu sitede evrak ile ilgili bilgilerin olması gerekirdi bu konuda bilgi almak istiyorum sistemde evraklarım gözükecekmi saygılarımla....