Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara sağlık kurulundan raporlar hakkında sağlıklı bir haber alabilen var mı?

vural esin

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
herkese merhaba;
ankara sağlık kurulundan raporu onaylanan yada hakkında bilgi alan arkadaşlar varmı acaba. yok ortopedi doktoru gelmedi, yok doktorlar tatile girdi gibi çeşitli gereksiz mazeretlerle adamlar 4-5 aydır adeta yatıyor. binlerce mağdur engelli onların keyfini bekliyoruz:
sağlık kurulunun telefona bakan kişilerde sağlıklı bi haber vermiyor. sadece geçiştirme yoluna gidiyor.
arkadaşlar raporu hakkında bilgi almayı BAŞARABİLEN arkadaşların bilgilerini paylaşmasını rica ediyorum.

bende o mağdurlardan biriyim 3 ay oldu halen bekliyorum saygılar bir haber alan varsa söylerse seviniriz

merhaba ben bundan 3 ay önce raporumdaki bazı eksiklikler varmış onları tamamlayıp gönderdim. bayram öncesi aradıgımda heyet toplandı sonuçlar çıktı ama daha bilgisayara işlenmedi dediler.. ve bayramdan 10 gün sonra ara dedile aradım.. şimdi gene bilgi istiyorlarmış. gene bi eksik buldular gene ugraştıracaklar kimbilir daha kaç ay daha beklerim. size tavsiyem 3 aydır sonuç alamıyorsaız sonuçların çıkmış olması lazım telefon açıp öğrenin.

banada bayramdan sonra demişlerdi dedikleri gibi bayramdan sonra işyerime geldi yazı vergi dairesinden daha sonra vergi dairesine giderek raporumun aslı gibidir kasesi vurdurarak gerekli yerlere basvurdum rapor yaklasık 1,5 ay önce onaylanmış yani temmuzun başlarında onaylanmıs sonucu eylülün basında geldi.darısı sizlere olsun

arkadaşlar müracaatlarınız hangi tarihli idi. paylaşırsanız sevinirim. en azından forumdaki arkadaşlara hangi tarihli raporlara bakıldığı hakkında fikir verir.

hayırlı olsun sergen kardeş. ben mayısın 02 sinde gönderdim raporu hala hiç bi haber yok ne zaman arasam 10-15 gün sonra ara diyorlar hemde her seferinde 10-15 günü bitiremedim tavuk mu yumurta mı hikayesine çevirdiler. nasıl bi sıralama yapıyolar anlamadım.

bulundugunuz ildeki vergi dairesine sordunuzmu

malulen emeklilik içi,n başvurdum red geldi itiraz ettim yüksek salıga 2.5 ayda sonuçlandı dün mesaj geldi bölge sgk dan malul olmadıgıuma karar vernişlewr

gözünüz aydın hayırlı olsun darısı bekliyenlere size sonuç posta yoluylamı geldi birde size en son evrak takibini yazrmısınız

126.07.2012AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
226.07.2012AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
327.07.2012AKSARAY SGİM EVRAK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
430.07.2012AKSARAY SGİM EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
530.07.2012GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNETAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
631.07.2012GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
703.08.2012MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
803.08.2012MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
906.08.2012YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1006.08.2012YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1111.09.2012DESTEK HİZMETLERİ D.B. EVRAK İŞLEMLER SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1212.09.2012DESTEK HİZMETLERİ D.B. EVRAK İŞLEMLER SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1312.09.2012AKSARAY SGİM EVRAK SERVİSİNEÖ.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
1412.09.2012AKSARAY SGİM EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1513.09.2012AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1613.09.2012AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1713.09.2012AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEDOSYASINA KONULDU
18EVRAK KAPANDI..

telefonuma mesaj geldi hayırlı olacak durum yok red geldi çünkü

çok özür dilerim birden çok panikledim bende malül emeklikde çok çektim ve halende çekiyorum benimde sonuçlarıma çok azkaldı benimde evrak takibim birkısmı aynı sizde çok sıkntılar yaşadınız inanın çok üzüldüm

benimde bundan 3 ay önce ekşikler var diye geri gelmişti ekşikleri tamamladım 6. ayın 22 sinde verdim ve bayramdan sonra aradım dediler hastalıgınızla ilgili ek bilgi iştiyoruz birkere daha ugrascam daha nekadar daha sürcek :(

berkkk27 inşallah hayırlı sonuç alısınız bende haziranın 28 den beri bekliyorum bende dün aradım daha sonuçlanmamış

hayırlısı bugun istanbul vergi dairesini aradım daha gelmemiş kagıt bıktım valla onlar sevk etmekten bıkmadı 2 sene oldu :(

av tutup dava açıyoruz inş başka yapacak bişey kalamdı

arkadaşlar benim ege üniversitesinden rapor çıkış tarihim 31.08.2012 imiş.14.eylül 2012 cuma günü izmir vergi dairesini aradım daha bize gelmedi dedi bayan memur.ege üniversitesinden konağa 15 günde gidemeyen rapor ankaradan izmire kaç ayda gelir artık hiç düşünemiyorum.izmir vergi dairesinde ki memura size raporum ulaştığında ortalama kaç günde ankaraya gider tahmin verirmisiniz dedim kadın bilemiyorum 1 ayı geçer dedi şaka gibi yaaa böyle bir düzen varmı bu iş ne zaman son bulur bilmiyorum.

serhat kardeşim benim eksik evrakları sağlık kuruluna direk postaladı ege üniversitesi 28 haziranda postaya verdi 5temmuzda ankaraya ulaştı ve sisteme girdi. hantallık ege üniversitesinde yada posta da değil vergi dairesinde.

arkadaşlar ankara sağlık kurulunu bu gün saat 10.30 da aradım.
%64 olan raporumun %59 olarak onaylandığını ayın 21.nde postaya verildiğini söylediler.
şahsi müracaatla 02.11.2012 tarihli sürekli raporumla.
02.05.2012 tarihinde müracaat etmiştim. evraklarda eksik var diye geri gelmişti.
28.06.2012 tarihinde hastane gerekli evrakları sağlık kuruluna postalamış 05,07,2012 tarihinde sağlık kuruluna ulaşmıştı.
benim gibi onay bekleyen arkadaşlarımla paylaşmak bilgi vermek istedim.
allahım tüm engelli arkadaşlara da onaylandı haberi almayı nasip etsin çok değişik güzel bi duygu.

cevabı izmir vergi dairesinden öğrendim sonuç olumsuz yüzde 36...hastaneyi aradım bana raporumun oranını söylemediler vergi dairesinden öğreneceksiniz büzim oranı söyleme yetkimiz yok cevabını aldım. gerçek oranı söylemiyorlar bunu öğrenmek hakkım olduğu halde.çünkü ankaranın oranı düşürdüğü anlaşılmasın itiraz edilmesin diye sanırım.. bıktım bu alicengizoyunlarından en sonunda davq açıcam

Sakatlık oranı cetveli'Ne göre % 40 ve üzeri verilmesi gerektiğini düşünüyorsanız, önce tüm itiraz yollarını kullanmalı, sonunda da red kararına karşı dava açmalısınız. Sabır...

hangi numarayı aradınız öğrenebilirmiyim sormak için bende gönderdim sonuç hala gelmedi

0312 415 32 03
0312 415 32 04
0312 415 32 05
0312 415 32 06

Sabah 09-11 arası açma olasılıkları yüksek

2 ay da benım evrak elime ulaştı bu durum değişkenlik gösteriyor doktor bulunmamamasından tatile çıkmasından ve hastalanmadan dolıyı uzayabiliyor

Üst Alt