Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Tarım ve Gıda Bakanlığına lise düzeyinde çocuk gelişimi ve Eğitmi bölümü..?

esmerelza

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Ankara Tarım ve Gıda Bakanlığına lise düzeyinde çocuk gelişimi ve Eğitmi bölümü mezunu 3 kişilik memur kadrosunu acaba kaç arkadaşımız tercih etti tercihte bulunan arkadaşlar varsa puanlarını yazarlarsa memnun olurum :) hayırlı geceler

avea.. ben yazdım. anlara tarım gıda çocuk gelşimcisini 75.4 puan.sen kaç puan lad,,aldın ın. acaba

Bu kadroya tercih yapan arkadaşlarım Çocuk gelişimi alanından mı mezunlar?

Evet bende celal beye msj attım bay frankeştain henüz cvp gelmedi kız meslek lisesi diploması çocuk gelişimi eğitimi mezunu olması gerektiren bir alanı tercih etmiş arkadaslar kusura bakmasın Ahmet bey de payına düşeni almış durumda sanırım sadece memur kadrosu olması dolayısıyla tercih edilmiş oysa her kuruma karşılık gelen kod num. mevcut ki bunlar nitelik ve şartları belirten maddelerden oluşur dikkat edilmemiş bu durumu sınavın ilk defa olması sebebiyle heyecana ve acemiliğe bağlyorum sonuç itibariyle küçük bir not degerli Arkadaşlar puanınız dört dörtlük olsa dahi klavuzda var olan özellikleri taşımıyorsanız atansanız bile hakkınız yanıyor ve kurallara göre ilk iki yıl tercih yapamıyorsunuz puanınızın yüksek olması bi basına yeterli degildir bilinçli ve dogru tercih bir okadar önemlidir tahminim çoğu arkadasımız bu tip sorunlar karsısında mağdur olacak ki geçmiş ola.. :( hayırlı günler:)

Ben de onu düşündüm. Benim bildiğim çocuk gelişimi kız meslek lisesinde olur. Arkadaşların profile bakıyorum ERKEK! Eğer o kadrodaki şart dikkat etmedilerse ve o şartı sağlamıyorlarsa YAZIKLAR OLSUN onlara! Ayıp olmuyor mu milletin hakkını yemek?! Şimdi sizin yüzünüzden mağdur olanlar olacak! :mad:

Bu arkadaşlar bir an önce cevap verseler iyi olur! Bu kadroya tercih yapan besalti ve amedo; sizler ÇOCUK GELİŞİMİ ALANI'ndan mı mezunsunuz? Çocuk Gelişimi alanından mezun olduğunuza dair diploma var mı?

ankenstein;
Hayır hayır özurdılerım,Benı tercih etmemişim, ve duz lıse mezunuyum bende.Tsk ederım rabbım gönlunuze gre versin hepimizin ins.

Evet bende sizinle aynı kaaneaatteyim görünen o ki bir çok kurum birer ikişer kişilik kadro açmış durumda hal böyleyken kendi alanımızla alakalı zar zor bir yer ya buluyoruz yada yok dikkatsiz ve bilinçsizce yapılan tercihler karsında hem biz hem bu ve buna benzer durumdaki arkadaslar mağdur olacak puanı düşük olan fakat diploması olan bayan bir adayın önüne geçmiş durumdalar atanacaklar fakat gerekli nitelikleri taşımadıkları üzere hakları yanacak ilk 2 yıl tercihte bulunamıcaklar açıkçası ben bu alandan mezunum tapu gibi diplomam var ne yazıkki sıralama dolayısıyla kaybetmiş durumdayım üstelik msj beylerden gelmesi oldukça ilginçtir ki görünen sade 2 kişi kimbilir daha kaç kişi belli ki ahmet bey ve celal bey talep ettikleri kurumun açmış olduğu Kreşte çalışmaya heves etmişler hayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun iyi günler;):p;)

Celal bey kusura bakmayın bu msj sizi tenzi ederek yazıyorum Ahmet bey hangi akla mantığa dayanarak bu kurumu tercih ettiniz sanırım klavuzu incelemediniz rast gele talep ettiniz haa kız meslek lisesi çocuk gelişimi eğitimi mezunu iseniz bi zahmet cvp veriniz boşuna nefes tükettirmeyiniz görünen O ki siz ve sizin gibi bilinçsiz adaylar bir çok kişinin hakkını gasp etmiş durumda 75 puan almak marifet değil hak eşitlik adalet diye yeri gelince ortalığı ayağa kaldırmasını biliyorsak lütfen atılan her adıma altına attığımız imzaya dikkat edelim sonra oluşan olumsuzluk üzerine neden niçin diye yeni gündemler yaratmanın manası yok pazardan meyve sebze almaya benzemez bu işler çocuk oyuncağı hiç değil lütfen yerinizi bilin binlerce adayla yarıştığınızın farkında degilsiniz ki spor toto gibi sallamışsınız şunu unutmayınız atanabilmek için gece gündüz çalışan kim bilir sizden daha da fazla ihtiyacı olan üstelik bir bayanın hiç yoktan hakkına girdiniz yazıklar olsun :mad::mad::mad:

Bu işin takipçisi olacağım! Şartları uymadığı halde atanan bu arkadaşlarımızın kurumlarına ziyarete gideceğim.

Bay Frenkeaştain budurumda göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekür ederim elbetteki bu sizin yada bi başkasının işi değildir hiç kimsenin başında bekçi değiliz hadi öyle diyelim nereye kadar sorumsuz biliçsiz yahut cin olmadan adam çarpmaya kalkan birtakım işgüzarların yüzünden baska derdimiz yok gibi böylesiyle uğraşıyoruz aslen bu görev devlet büyüklerimize düşer adaya kadroyu tahsis edecek 657 tabi tucak olan yetkili birimdir içiniz rahat olsun ki mevcut olan şuan ki yönetmeliğe göre gerekli kurallar kısmen şöyledir : Her Aday kendine uygun kadroyu talep etmekte özgürdür ve hatta atanabilir bu baslı basına yeterli degildir akabinde bir komisyon kurulur gerekli şartları taşıdığınıza dair istenen kimlik belge diploma serfitika özür oranı snıflandırmasını gösteren sağlık kurulu raporunuzun aslı vb.. evraklarla birlikte şahsen atandığınız kuruma başvuruyorsunuz kontrol amaçlı değerlendiriyorlar olumlu ise ohhh ne ala aksi halde geçmiş ola.. baskasının kısmetini elinden aldığınız gibi ilk 2 yıl yerleşme şansınızıda kaybediyorsunuz özetle : o kadar basit değil bu işler 85 -90 puan almak bi hak sahibi olduğunuzu göstermez gittiğniz kurum babanızın tapulu malı veya dingonun ahırı değildir .. iyi günler:eek:

ya tüm arkadaşlardan özür. eşimin rahatsızlığı dolayısıyla yazılarınızı okuyp cevap yazamadım. tekrar özür. çocuk gelişimini ben kendim için değil,eşim için araştırdım. bende engelliyim. şükür benimde em.l motor mezunuyum. 83 puanla bana motor teknisyenliği kayseri geldi. inşalla atananlara hayırlı olsun ankara tarım ve gıda çocuk gelişimi. eşim atanamadı. inşalla tüm atanamauyanlarla beraber diğer tercihlerde atanırsınız. hakkınızda hayırlısı. herşeyde vardır bir hayır.

Üst Alt