Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Tülpa'da engellilere % 10 ve % 5 indirim...

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Eşim Tülpa (Ankara/ikiz Kuleler) şubesinde çalışıyor. Geçen gün aramızda bir konuşma geçti ve bende arkadaşlarıma yönelik bir indirim yapamazmı sizin şirket dedim ve şirketi ile görüşmüş. Bugün haber verdiki patronu sağolsun.

Engellilere özel, senetli satışta % 10 , Kredi kartına % 5 indirim sağlayabileceklerini söylemiş.

Bu mağaza da ne bulabilirsiniz. Vestelin her türlü beyaz eşyası , Mobilya ( koltuk,kanepe,yatak odaları, genç odaları, mutfak masaları vs vs) , küçük ev aletleri , ev tekstil ve halı. Evelenecek arkadaşlarım ya da ihtiyacı olan arkadaşlarım bana burdan ulaşırsanız her türlü yardımcı olmaya çalışır sizi eşime yönlendiririm. Eşimin adı Cemil YAŞAR. Ayrıca Facebook adresini de paylaşıyorum her türlü bilgiye ordan da ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/Tülpa-Mobilya-282601428557467/?fref=ts

ikiz kuleler neresiymiş ya ismi cismi nedir magazanın

Facebook adresini paylaştım oraya girip incelerseniz daha iyi olur. Batıkent'te.

Üst Alt