Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü'ne teşekkürler

Carpe Noctem

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ankara üniversitesinde öğrencilerin araçla üniversite kampüslerine girmesi yasaktır. Üniversiteye giriş yetkisi olan akademisyen ve çalışanlara giriş kartı verilir ve giriş kartı olmayan araçlar kapıdan içeri giremez.

Multipl SKleroz hastası olmam ve zaman zaman yürüme sorunları çekmem ve yorgunluğun da şikayetlerimi arttırması nedeniyle rektörlük güvenlik amirliğine durumumu belirten bir dilekçe ve sağlık raporumla birlikte başvurarak kampüse aracımla giriş için müracaat ettim.

Oradaki görevliler, evrak takibi için buraya yorulmayın, biz bürokrasi kısmı halledilince sizi telefonla arayalım dediler. Söyleidkleri gibi de aradılar. Aracıma özel giriş kartını hazırlamışlar ve artık kampüs kapılarından en ufak bir sorun yaşamadan girebiliyorum.

Gerek bürokrasi aşamasında gösterilen insani yaklaşım gerekse mağduriyetimi gideren araç giriş kartımın beni hiç zorlamadan çıkarılması nedeniyle oradaki görevlileri ve yetkilileri alkışlıyorum.

güzel bir davranış örneği göstermişler bende tebrik ediyorum bu tutumlarını:)

Bu duyarlı davranışından dolayı Ankara Üniversitesini kutluyorum. Engellilere için bütün kamu kurumlarımız seferber olsa engellileri bugün rahatlıkla kimseye muhtaç olmadan sokaklarda dolaşıyor olacaklardı. Herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekir diye düşünüyorum.

Ankara Üniversitesi'ni kutluyor, size de başarılar diliyorum.

Tebrik

Anlayışlarından ve ilgilerinden dolayı kutluyorum

Ankara Üniversitesini takdire şayan davranışından dolayı tebrik ediyorum.Umarım bu tutum,Türkiye'deki diğer eğitim kurumları için örnek teşkil eder.
Bol bilim dolu günler,Einstein arkadaşım benim.:)Muvaffakiyetlerinin devamını heyecenla bekliyoruz Kerem.

Ankara Üniversitesi bu konuda hassastır,üniversitemi kutluyorum...

evet güzel bir tutum sergilemişler bende kutluyorum ve bu hassasiyetin diğer kurum, kuruluşlara örnek olmasını diliyorum...

Şehribanu' Alıntı:
Ankara Üniversitesi bu konuda hassastır,üniversitemi kutluyorum...

Son 1-2 yılı bilmiyorum ama 2001-2005 döneminde hiçte öyle değildi... Ortapedik engelliyim ve Fen & Mühendislik Fakültesi Tandoğan kampüsü için aracıma giriş kartı alana kadar 40 dereden su getirtmişlerdi... O dönemde izinle uğraşırken accayip sinirlendiğimi hatırlıyorum... Gerçi Rektör değişti sanırım, şimdikinin tavrı umarım kolaylıklardan yana olur...

SiyahPelerinliAdam demiş ki:
Son 1-2 yılı bilmiyorum ama 2001-2005 döneminde hiçte öyle değildi... Ortapedik engelliyim ve Fen & Mühendislik Fakültesi Tandoğan kampüsü için aracıma giriş kartı alana kadar 40 dereden su getirtmişlerdi... O dönemde izinle uğraşırken accayip sinirlendiğimi hatırlıyorum... Gerçi Rektör değişti sanırım, şimdikinin tavrı umarım kolaylıklardan yana olur...

Ben 1998-2002 ılları arasında Dil-Tarih ve Coğrafya Fakültesinde okudum,benim fakültem bu konuda hassas davranıyordu.Fakülteler arası fark olabilir...Çalışanından öğretim görevlilerine kadar çok hassatı benim fakültem...

rektör değişmiş uygulamalar normale dönmüş olabilir ama eski rektör ( diktatör mü desydim acaba, çünkü 90 lı yıllardan beri rektördü, bildiğim kadarıyla.) ve benim okul müdürüm ( 2 oyla kastamonu ünv. rektörü olan kişi) benim 1 yılımı çaldılar.

inanç hürriyeti karşısında gösterdikleri engele karşı demokratik hakkımı kullandım diye.
hakkımı helal etmiyorum.

bu üniversite calışıyorum ve çektiğimi ben bilirim

Üst Alt