Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara vergi dairesinden evraklar ne kadar sürede gelmekte?

hakansezer

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
1
%68 2 yıllık raporumu Yeğenbey vergi dairesine teslim ettim. Acaba kaç günde bana yazı gelir ve nereden takibini yapabilirim evrağın.

evrakların Ankara merkez saglık kuruluna ulaştıktan sonra 20-25 Gün içinde onaylanıp geri yollanıyor

hakansezer

Ortalama 2 AY sürüyor. Benim evraklar 2 aydan geldi

Çalıştığın iş yerinin personel birimine gelir. Evrağı verdikten sonra 2 AY uğrama. 2 AY sonra vergi indirimi cevabım geldimi diye sor geldiyse bir nüshasını daha doğrusu aslını sen al sakla. Emekli olurken lazım olur. Fiyat olarak ortalama maaşının üzerine Her ay düzenli olarak 69tl gibi bir ücret yansır.

Bende %60 oranla vergi indirimi kazandım. İnşallah 2018 5 26 tarihinde erken emeklilik hakkımı kullanıp tekrar çalışacağım prim ödeyerek.

Tek sıkıntı raporun 2 yıllık olması Tekrardan uğraşacağım rapor için. Bu raporun yenilenme sürecinde maaş da kesilecektir zanımca değimi

hakansezer
Raporunun bitmesine bir iki ay kala,kuruma git ve rapor sürenin bitmek üzere olduğunu belirterek hastaneye sevkini al ve yeni raporunu çıkartıp kuruma teslim et,

Bu süreçte raporu maliyeyemi sgk yamı vereceğiz. ve maaş kesilecek mi bu 2 sürede

hakansezer
Sgk'ya gidiyorsunuz ve hastaneye sevk alıyorsunuz.
Bu süreçte maaşınız kesilmez,yeni raporunuzda onaylanırsa maaşınız kesintisiz devam eder.

Merhaba arkadaşlar,
benim vergi indirimi başvurum bu yılın nisan ayında oldu,
Mayıs 26 bakanlığa girmiş görünüyor, ama hala geri dönüş olmadı yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bulunduğunuz ilde ki vergi dairesine ulaşın 3 Aydan fazla bir süre geçmiş muhtemelen hastane raporunda bir eksiklik görmüşlerdir.. bulunduğunuz ilde ki vergi dairesi kendilerine ulaşan belge olmadığını söylerlerse Ankara vergiye ulaşın yüksek sağlık kuruluna ait telefonlara burada ki daha önceki konuşmalardan ulaşabilirsiniz

biraz önce vergi dairesiyle görüştüm,
sonuç gelmiş sisteme giriş henüz yapılmamış,
maliye bakanlığından 2 yıl süre ile dereceye girmiş,
sonrasında nasıl bir sürece giricem, yada nasıl bir sorun olur benim için,
raporum %60 sürekli..

Evrakların geri dönüşü, en az 1 ayı bulur.

evrakların geri dönüşünü değil, iki yıl dereceye girmek nedemek.
iki yıl sonra tekrar heyet e mi giricem girmezsem ne olur.

@Biadse

Benim bu yazıdan anladığım raporunuz onaylanmış fakat,sürekli raporunuz süreliye çevrilmiş ve iki yıl sonra tekrar kontrol muayenesi denmiş.

Tabi bu bilgi net olmayıp,beni. şahsi düşüncemdir,
Konu hakkında bilgisi olanlarda yazacaklardır.

teşekkürler Mehmet005

bende öyle anladım aslında ama emin olamadım.

3 sene önce %45 den vergi indirimi ne başvurmuştum, bir ay sonra dereceye girdiniz bilgisi geldi,

engel derecem % 60 yükselince tekrar başvuru yaptım, keşke yapmasaydım, memurda öyle demişti..

neyse sıkıntı olcak bişey değildir inşallah.

Tekrar teşekkürler.

Vergi İndirimim geldi yapmam gereken ne işlem var emeklilik için

Vergi indirimim 2 yıl sonraya kontrol olarak geldi. Emeklilik için şartları sağlıyorum yıl ve prim olarak.
Şimdi yapmam gereken işlemler süreç nelerdir

hakansezer

Emeklilik için sigorta müdürlüğüne gitmeniz yeterli. tahsis talep formu dolduracaksınız orada, bir de vergi indirim hakkı elde ettiğinizi beyan edeceksiniz, tamamdır.

@OturanBoğa

**Başvurduğumuz tarih önemlimi , aybaşı aysonu gibi tarihlerin bir önemi varmı?

**Birde 2. seviye yada 3. szeviyeden emekli olmanın maaşa bir etkisi varmı? Ben 2. seviyeden emekli olacağım prim gün sayım 7400 ama 3. seviyeden emekli olsaydım dahamı çok maaş alırdım acaba?

Maliyenin vergi indirimi işlemi

Merhaba,

Maliye raporumu vergi dairesine gönderdi rapor vergi dairesinde. Bu esnadaki süreç nasıl olacak vergi indirimini vergi dairesimi işyerimi verecek.
İşyerine e-taahhüt ile gönderdik diyorlar bu durumda benim elime rapor geçmeyecekmi acaba

Muhasebenin e postasına geliyor elektronik posta olarak e imzalı ordan alabilirsin takibi vergi indirimi yazıp google çıkan siteden tc nosuyla takip edrbilirsin

iş yerinizin kep adresi varsa e tebligat ile iş yerinize gönderilmiştir. yoksa taahütlü posta yoluyla gönderilir.
muhasebecinize sorun

Üst Alt