Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara ya da Aksaray'da 5 yılı dolan tertibatlı engelli araç satışı yapan var mı?

Nicsizz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
8
Merhaba arkadaşlar
tertibatlı engelli aracımın 5 yılı doldu satış işlemi için daha önce site forumunda okuduğum kadarıyla noterden direk satış yapıldıktan sonra aracı alan kişi proje çizdirip tse ye onaylatıp ruhsat çıkarıyordu.
Bulunduğum ilçe küçük bir yer sadece bir noter var çekme belgeli satış yapabileceğimi söyledi durumu anlattım ancak ısrarla aracı trafikten düşürüp çekme belgeyle satış kabul ederim diyor.
Ankara veya aksaray da tertibatlı engelli araç satışını yapan var mı? Varsa hangi noterde işlem yaptı ?şimdiden teşekkürler.

Önceden dediğiniz şekilde oluyordu, sürekli bir şeyi değiştiriyorlar. Ben şu yolu izledim, aracımın satışı için, aracı alan kişiye noterden vekalet verdim, aynı gün aracın satış bedelini hesabıma geçti.
Tertibat söküm vs tüm formaliteleri bu kişi halletti, sonradan da kendi üzerine geçirdi.

selda*

aslında vekalet yolunu bende düşündüm ama güven problemi doğuyor karşı taraf yanaşmıyor. Forumda okuduğum kadarıyla yakın zaman sadece proje çizdirip TSE den onay alarak satış yapanlar olmuş. Ankara Aksaray veya Konya da bu işlemi yapan arkadaşlar varsa hangi noterde yaptıkları konusunda bilgilendirebilir mi? Teşekkürler

20 mayısta 5 yılı biten aracımı sattım
tse de bir abimiz var ona ruhsat ve araç kapısında yazan agırlık bilgilerini msj attım bir gün sonra araçtaki tertibatı söktürüp araçla tse gittim araca baktılar tertibat söküldümü diye 15 dk da dosyayı verdi sonra notere gidip satış yaptım noterde 3 ayrı işlem yapılıyor sonra araç normale cıkıp satışı yapılıyor

scakmak81

Merhaba Sato Bey devir işlemlerini kaçıncı noter de yaptınız mümkünse adres verir misiniz? birde ne kadar masraf gitti ?
Bilgileriniz için teşekkürler.

ostim ivedikte 66. noter 800 tl tse 90 tl noter

Nicsizz, haklısınız tanıdık olmayınca riske girmeye gerek yok.

Üst Alt