Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara ya da İstanbul'da ayak protezi yaptırabileceğim en iyi firmalar..?

anka67

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar... ben ayak protezi kullanıyom... karabükte oturuyorum... ankarada yada istanbulda tanıdığınız işini iyi yapan protez cı varmı acaba....en son 6 sene once istanbulda taktırdım... kasığımı cok acıtıyor... devlet iyi prootezlerede ödeme yapıyormuş artık.. taktırdığım yer aradı haber verdi bana...bide raporu alabileceğim kolay bi hastane var mı.. yardımcı olursanoız sevinirim

Merhaba anka67, Ankarada yaşıyorum. ankarada işinin ehli 1977 yılından beri bu işi yapıyor olan bir yer var, tanıyorum işi yapan kişiyide, bana özeldende mesaj atabilirsin. veya telefonlanda arıyabilirsin sonucta hepimiz insanız, ve birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. cebim 0531 351 4950. site içerisinde firmanın adını yazmam dogru olurmu bilmiyorum ama madem ki amaç bilgi paylaşımı ise sonuç kaçınılmaz :) Kendisi üniversitedede görev yaptı, benim bildiğim Türkiyede 500 hastaya sadece ücretsiz olarak protez yaptı, TRT bu adamın hayatını belgesel yaptı 2003 yılında. yurt dışında eğitimini almış 12 yıl amerikada çalışmış vs. yani adam işinde bi tam bi marka haline gelmis kısaca :) benim sana tavsiyem git bi görüş derim, tart biç, firmanın deneyim ve yeterliligini, agırlıgını sen kendin hesapla. ölçülü ve provalı olarak yapılacak, çünkü tüm ürünlerini ölçülü ve provalı yapıyorlar ve garanti veriyorlar ürünlerine. internet sitesi www.bestortezprotez.com , aga adamlar dil problemi de yok siteyi ingilizcede yapmışlar :).

ankarada gerçek ortopedi diye bir yer var sahibi ankara üniv de hoca haydar altınkaynak gata bile yapamadığı protezleri ona gönderiyor bütün malzeme otto bock firmasının 435 04 72 harika bir insan

Merhaba
kime giderseniz gidin size şunları sunan iyi ustadır diye düşünüyorum:

Kasları mutlak değerlendirmeli / Eklem açılarının mutlak değerlendirmeli / size soket sistemlerindan bahsetmeli ve size uygun olanın hangisi ve neden olduğunu belirtmeli / mutlat şeffaf bir termoplastik malzemeden test soketi uygulamalı / uygulama esnasında ve sonrasında mutlak yürüme eğitmi verilmeli.

Kaliteli protezi yapmanın minumum şartları budur. Bilginiz olsun.

Geçmiş olsun

arkadaslar konuyla alakalı degıl ama burun protezi yapan firma yada şahıs mıknatıslı burun sılıkon protez amelıyatı olacak babam cunku malzemde ne kullanılır bunları arastırmamız gerek bılıncız bır sekılde yola cıkmak ıstemıyoruz hepınıze gecmıiş olsun:confused:

Plastik cerrahi dr.ları size yol göstericektir. Geçmiş olsun.

protezcı yada bılgısı olan bır arkadasımızza sorum strama mıknatıslı titanyum burun potezi nerden temin edilir ne kadar saglıklıdır fiyatı nedir acil lütfen

hülya67;

Merhaba Bu konu ile ilgili bir arkadaşımla irtibata geçerek size muhtemelen bilgi verebileceğim. Kendisi kozmetik protezler konusunda uzman.

Geçmiş olsun

en kısa zamnda beklıyecegım cevabınızı dıktoru sanırım sıtrama mıknatıslı titanyum protezi önermiş yurtdışından geiiyormuş emin olup araştıralım istedik sanırm bu amelıyat türkiyede ya 2 . yada 3 doktorumuz daha once boyle bır amelıyat sanırım yapmamış sormadık ama ılk amelıyat ege unıverstesınde olmus bır adamda babamda 2 bakalım cevbınızı sabırsızlıkla beklıycem

hülya67;

Tekrar Merhaba

uzman Meslek taşım ile konuştum ve aldığım bilgiye göre kendisinin cevabı aşağıdaki gibidir:

ameliyat için önere bileceği bir Prof yada Dr. olmadığını, Türkiyede henüz yaygın bir işlem olmadığı yönünde. Bu tür protezlerin medikal yapıştırıcı yada mıknatıs tekniği yönünde oldu, hangi sistem olması burun da kalan kısmına göre değişken olduğu yönde. Ayrıca dikkat edilmesi konu ise mıknatıslı protezlerde hijyenin önemli olması (vücuda bu noktalardan mikrop girmemesi gerek). Protezin tamamlanması yaklaşık 4 ayı bulduğu (ameliyat sonrası vücudun mıknatısları kullanır halde kabül etmesi). Hijyene dikkat edildiği takdirde kullanışlı bir protez olduğu yönünde.

Bu tür prozleri Silikon hous tekniği olan firmalarda yaptıra bilirsiniz. Büyük firmalardan bu adresler konusunda bilgi alabilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişizdir.

Geçmiş olsun

Üst Alt