Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da 2022 maası nerden iptal ediliyor?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
2022 maası ankarada nerden ıptal edılıyor kaymakamlık deyıp atmayın gıttım kesmıyolar

kızılay sakarya caddesınde yanı yuksek seçim kurulu bınasının yanında emeklı sandıgının ek bınası var oraya dılekçe verıyorsun maaşının kesilmesi için

emeklı sandıgının ek bınası kardeşim

hiç gerek yok bimere yaz gönder ben bimere yazdım gönderdim kestiler

şu sebeten dolayı 2022 maşımın kesilmesini talep ederim cuma günleri toplantıya soktular hemen kesti ve mail attılar olumu karşılanmışdır diye

TŞK. Bende yeni iş başı yaptım bimer den deneyim şansımı

Enes, ne demek aylığı kesmiyorlar. Öyle seçenekleri yok bile. Vakfa gidin, 2022 aylığından feragat ettiğinize dair feragat dilekçesi verin aylığınız kesilir.

aylığı kesmeme sebepleri neymiş? Ne deidler ki sana?

bana dedıkı sosyal yardım maasını cekmessın kesılır dedı almayınca kesılırmıs ole dedı memur

Zaten kestırdım maası gerek kalmadı prımsız ödemelere dılekce verdım kesıldı hazıranı alabılırsın dedı

primsiz ödemeler bakmıyor ki engelli aylığına da,geçsin kessin. SGK primsiz ödemelerin 2022 engelli aylığını kesme yetkisi yok. 2022 aylıklarına aile ve sosyal politikalar bakanlığı sosyal yardımlar genel müdürlüğü bakıyor (BU genel müdürlük bünyesindeki vakıflar 2022 aylığı işlemi yapıyor).
siz geçmişte 2022 aylığı alıyordunuz da şimdi mi kestirmek istiyorsunuz?
Primsiz ödemeler eskiden bakıordu şimdi 2022 aylıkları için yetkisi yok.

aylık kestirme sebebiniz nedir?

1500 TL Maasla bı işe basladım bıde ekpss ye gırdım kazanırsam cıkarım dedım tamam dedıler sınavı kazanırsam cıkcam kazanamazssam devam şimdi ben dılekce verdım bunlar kesmedımı maası bu bır ıkıncısı sosyal yardım almassın kesılır dıyor maas kesılme dıye bısey yok dıyor bıdaha gıdrsem bu adamla bu sefer tartısırım

ben vakıfla konuştum tel ile gelemiyeceğimi beyan ettim ozaman bimere yazın dediler bimere yazdım 1 haftayı bulmadan kestiler bu arada kesme işleminde bayağı hızlı bu vakıflar kesmekle kalmayıp birde mail yolladılar isteğiniz olumlu karşılanmış olup kesilmiştir deyip mail yolladılar

Ha, sigortalı bir işe girdin sen:9
Ödeme dönemi öncesi merkezi sistem üzerinden inceleme sonucunda sgk kaydı olanların 2022 aylıklarını feshediliyor:)
fakat senin bildirim borcun da olduğu için vakfa git, feragat dilekçesi ver. memur işini yapacak elbette.
bu arada haziran aylığını asla çekme. gerçi sistem aylığı fesheder ama yine de bunu soyleyim.
vakıf belki merkezi sistem kesecek demek istemiştir. yine de memurlara güvenmem ben. sen dediğimi yap.
ya da alo 144'ü ara ve onların dediğine göre hareket et.
primsiz ödemelere başvurun geçersiz tabi.
2022 aylıklarına psimsiz ödemeler bakmıyor.

ama enes eğer bimere baş vuracaksan bir bahanen olsun yoksa vakfa git diyebilirler ben niye gelemediğim için sebep gösterdim

öncden ben bu 2022 maasını hep prımsız ödemlerden yapıyodum şimdi bakmıyolarmıs

enes kardeşim kalem hanım doğru söylüyor primsiz ödemeler gen müdürlüğü vardı eskiden artık böyle müdürlük yok sydvakıfları bağlama ve kesme işlemini yapıyor eskiden vardı o müdürlük şuan varsa bile o müdürlük hiç birşey yapamaz

Üst Alt