Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da asfalt parasında engelli muafiyeti var mı?

sergete

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ankara da oturuyorum

eylül ayında ankara büyükşehir belediyesinden 125 tl 2010 yılına ait asfalt parası geldi

bu ay ise 2012 yılına ait sokağa dokülen asfalt parası geldi 546 tl bu asfalt paralarından engelli olan kişilere ayrıcalık muafiyet yada indirim var mı
ödememe gibi bir durum var mı

konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

konuyu birazdaha açarmısınız nedir bu asfalt işi yer neresi ankaranın hangi semt daha ilk sizden duyuyorum

Asfalt parasi ,kaldirim parasi ben kendimi bildim bileli var, nasil duymassiniz hatta binaniz kosebasindaysa bu para ikiye katlanir.nirden nereye...

Eskiden beri var olan bişey belediye yol acar asfalt döser parasını 2-3 sene sonra ister engellilere indirim yada muafiyet var mı acaba onu arastırıyorum bilen arkadaşlar yardım rica ediyorum

Sayın Başkan Melih Gökçek'in Ankara'lılara hediyesi. Dünyanın hangi ülkesinde bu tip ücretler vatandaştan tahsil edilir? ya da hangi ülkesinde ne kadar tahsil ediyor bu asfalt ücretleri bilen varsa paylaşırsa bilgi sahibi oluruz. Ancak hizmet edeceğim diyerek ve halk tarafından seçilerek işbaşı yapan birisinin halkına bu tip bedeller ödetmeye hakkı varmıdır sorgulamak gerek. Aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi çok uçuk miktarlara kadar çıkan asfalt katılım paylarına kim dur diyecek?

ankara-asfalt-para-346.jpg

asfalt parasımı??????????? devlet hizmet getirmekle mükelleftir asfaltı para karşılığı yapan devlet devlet değildir ticarethanedir sosyal devlet anlayışında yaptığı hizmet karşılığında vatandaşından para toplamak yoktur diye biliyorum

Duzen boyle malesef, yeni kaldirimi sokup tekrar yapani bilirim bu israf degilde nedir, size bir ornek vereyim bazi caddeleri kapatip yuruyus yolu yaptilar araba trafigine kapatildi buralara dosenen genis granit taslar ilk zamanlar hayranlik uyandirdi fakat bir sene sonra bu cinden gelen radyosyonlu taslar bir bir kirilip dokulmeye basladi bu bahsi gecen yer 500 evler yuruyus yolu buraya yakin arkadaslar mutlaka durumu gormuslerdir.bunun hesabini veremeyen belediye malesef 3 domemdir basimizda.

Böyle düzen batsın hiç bir iktidarı hiç bir belediyeyi maksimum 2 dönem sonrasın da kesinlikle secmemek lazım

gökçeği 25 yıldır secmiş millet istediğini rahatlıkla uyguluyor yok böyle bi dünya

Üst Alt