Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da Atatürk Araştırma Hastanesi askerlik için rapor vermeye yetkili midir?

E N G İ N

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ACİLLLLL
Merhaba arkadaşlar. Ankara Askeri hastanelerin haricinde başka hangi hastaneler çürük raporu verebiliyor. ben KAFA TASI CİLT ALTI AVM AMELİYATLISIYIM TEŞHİS: HEMANJİYOM Yani ( DAMAR YUMAGI ) fakat kafa tasındaki kemik yerine müdahale edildi yani oraya kemik yerine geçen mum gibi bir şey konuldu. şimdi bu durumda bir çok söylenti var ve şuan ANKARA Atatürk Araştırma Hastanesine sevk ettirdim kendimi çünkü orda ameliyat olduğum için daha iyi olur die düşündüm fakat. bazıları orada çürük raporu verilmiyor deniyo illaki askeri hastaneye gitceksin diyorlar.
1- sorum : HANGİ HASTANELER ASKERİYE İÇİN ÇÜRÜK RAPORU VERME İLE YATKİLENDİRİLDİ
2- SORUM: BU AMELİYATIMDAN DOLAYI ÇÜRÜK ALMA ŞANSIM VAR MI?
Şimdiden teşekkür ederim.

E N G İ N

Elbette yetkilidir. Aksi olsa zaten askeriye o hastaneye sevk etmezdi...

Rahatsızlığından dolayı muafiyet alabildin mi?

Artık bütün eğitim ve araştırma hastaneleri verebiliyor ama bişey bilmiyorlar hiç yapmadıkları için. Zaten vermese askeriye vermez sevki oraya. Hastane değiştirme gibi bir şansın da yok orası verecek kararı. Bende ameliyat olduğum hastaneye istedim sevkimi 15 20 gün uğraştım keşke Gülhaneye isteseymiştim.

Üst Alt