Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS kursu açılacaktır

Nslhn

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar Ankara'da ekpss için ücretsiz görme ve bedensel engelliler için kurs açılacaktır.ilgilenenlerin bana ulaşabilir.

kursla ilgili onumuzdeki hafta protokol imzalanacak tarih ve yerler belirlenlendikten sonra tekrar ben size buradan bilgi verecegim

başvurular ne zaman ve nereye yapılacak bilgılendırır mısınız

Ben de kursa katılmak istiyorum ayrıca yenimahalle belediyesi ya da halk eğitim de de bu kurs açılacak mı ben aradım en az 20 kişi başvurması gerekiyormuş ekpss kursu açılması için. Bir olup açtırabilir miyiz arkadaşlar?

Yenimahalle ve Pursaklarda oturan engelli arkadaşların 10 kişilik grup oluşturup Türkiye Beyazay Derneğinden geldiklerini söyleyerek bağlı oldukları halk eğitim merkezine toplu olarak müracaat etmeleri gerekmektedir.
Not:
Yenimahalle'de görüşülecek kişi demet hanım

Ankara altındağ ekpss kursu

Arkadaşlar Altındağda ekpss kursu için liste yapıyorum katılmak isteyenler ad soyad, Tc kimlik no, adres ve cep telefonu bilgilerini bana msj atsınlar

emerhabalar pursaklarada oturuyorum yakınlarımda açılan yada açılacak bi kur varmı acaba

Pursaklarda protokol imzalandi 10 kisi bulun halk egitime basvurunuzu yapin

merhaba bende yenimahallede oturuyorum kurslar acık mı yoksa devam ediliyor mu? lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

Yenimahallede haftaya aciliyor siz halk egitime muracaat edin

Teşekkür ederim. Peki yenimahalle belediyesine mi gitmemiz mi gerekiyor

Ekpss hazirlik kurslari icin turkiye beyazay derneginden asuman ozer hanima ulasabilirsiniz

Üst Alt