Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da engelli araç ithalatı yapan galeri ya da kişiler var mı?

koyugs

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Ankara engelli araç ithalatı yapan galeri yada kişiler varmıdır varsa adres ve isim yazarsanız çok mutlu olurum.

galeri yok ama kişiler var ancak bu kişilerde son çıkan uygulamadan sonra hala bu işi yapıyorlarmı belirsiz biliyorsunuz 3 yaşından erski araç artık getirtemiyorsunuz bu uygulamadan sonra araç getirenlerin sayısı oldukça düştüğü için çok fazla getiren kalmadı

eger ciddi düşünüyosanız bende 2000 model mercedes A-160 var onu size satıyım

Ben ankaradan özürlüler derneği yardımcısına getirttim.giderken anlaşma yapıyorsun parasını veriyorsun fakat katologtakini getirmiyorlar. almanyaya gidince o araba iyi değilmiş yeni buldum araba iyi, tabiki fiyatıda bir değil diyerek zora koşuyorlar.4400 euroya anlaşmıştım ,aynı model başka aracı 5800 euroya almak zorunda kaldım.aracı gümrükten teslim aldım birde baktım otomatik cam,çelik cant yok.klima çalışmıyor.tanımadığın kişilerle iş yapma arkadaş özellikle ankaradakilerle.yada istediğn arabayı teslim alıp kontrol ettikten sonra parasını ver.üzerimizden en aşağı 2000 euroda para kazanıyorlar

ya arkadasım anestezıye aynen katılıorum..tr den 0 km almakta fayda var..0 alırsan en adi arabada olsa adam gıbı kullanırsan 10 sene hıc anahtar vurdurmassın arabaya..

git piyasadan ikinci el al daha iyi bana göre yurtdışınyla ugraşacaksan

kunta;

Arkadaşım ben 2005 model üstü alacağım model önemli değil.

slm güzel dostlarım dısarıdan araba getırmenın lüxsü kalmadı .bence egerlkı araç alacaksanız ve bu araca uzun surelı bıneceksenız yurt içinden sıfır km araç almanızı tavsıye ederım .

egerkı dısarıdan getırecenız aracı sıze kışı hibe edecekse tabıkı alın derım .(sonuçta para ödemesı yapmıyonuz) hediye olmuş oluyor.

Engelli olan bir kişi diğer bir engelli ile araçlarını takas yapma imkanı varmı.Varsa bu takasta da 3 yılsüresi varmı. Bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim. Herkese sevgilerimle...

ali doğan benim almanyada arkadaşım var o bana yardımcı olacak ama ben burdan parasını göndersem para ödemiyorsunuz derken onu anlamadım

Selçuk kardeşe katılıyorum yut dışından görmeden ve 3 yaşındaki bir arabaya ödeyeceğin parayla Türkiyeden 0 km araba alırsın ama illakide yurt dışı diyorsan sana bur tel vereyim görüş güvenilir bir kişi Ali Gözübol 0532 335 47 88 ben de bu şahısa getirtmiştim aracımı.

Bende sizler gibi çok sıkıntılar yaşadım arkadaşlar ve bir kaç kişiler var ama araştırmalarım sonucunda ali gözübol beyi güvenli olduğuna kanaat getirdim ve arcı bana gösterdi hiç boya olmaması karşılığında aracı kabul edebileceğimi söyledim kendisine tabiki bizim tereddütümüz gibi kendiside gelince kabul etmeme gibi kaygısı vardı bende denildiği gibi olduktan sonra kabul edeceğimi belirttim confortlain passat 2015 getirttim inanın highline de olmayan ilave gereken özellikli çıktı ve hala sıfır kokusu üzerinde ben çok memnun kaldım sadece benim gibi kaygılanan ve kararsız engelli dostlarıma yardımcı olma adına yazıyorum Ali GÖZÜBOL 0532 335 47 88

2. elleri 120 bin tl civarı zaten bence değmez riske. Paranın yarısını alıp öylemi ithalat işine girdi getiren. 88 bin tl ye sıfır 2017 model araba alırım mesela Citroen Grand picasso 7 koltuklusu 93 e felan geliyor.

o sizin kendi tercihiniz ben hiçbir aracı passata değişmem çok memnunum

Üst Alt