Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da engelli raporu için hastane önerisinde bulunabilir misiniz?

Konular
8
Reaksiyonlar
1
Merhabalar. geçirdiğim bir trafik kazası sonucu engelli duruma düştüm. Ankara'da ikamet ediyorum ve engelli raporu almak istiyorum, ancak gözlemlerime göre engel oranları hastaneden hastaneye değişiklik gösterebiliyormuş. önerebileceğiniz bir hastane var mıdır acaba? bilgili arkadaşlardan destek bekliyorum. Ankara Eğitim ve Araştırma hastanesinden almayı düşünüyorum. Bu hastane hakkında tecrübesi olan arkadaşlar var mıdır acaba?

(NOT: Elimde başka bir gerekçeden dolayı 2019 ocak ayında izmir'de bir üniversite hastanesinden 'Özürlülük ölçütü sınıflandırılması ve özürlülere verilecek sağlık kurulu raporu' yönetmeliğine göre almış olduğum %47.7 raporum mevcut. bu yönetmelik şuan ki engelli yönetmeliği ile benzerlik gösteriyor. alacağım engelli raporu oranının %40 altında kalması ihtimali beni tedirgin ediyor.)

Herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim.

Üst Alt