Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da engelli tertibatı yapan yerler?

dragonsga

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
1
Mrb arkadaslar arabama engelli tertibatı yaptırmak istiyorum.ehliyetimi yeni degiştirdim ve 33.02 ve 10.02 kodları yazan ehliyetimi aldım şimdi sıra tertibata geldi. Ankarada bunu güvenle yaptırabilecegim bildiğiniz yerler varmı acaba ben DRMS ortapedi diye bi yerle görüştüm. daha önce bu firma ile çalısan varmı yaptıgı işin arkasında duruyormu bilgi verirseniz sevinirim

BİLGİN KARDEŞLER
0542 266 54 59
NEVİT USTA

Her şekilde kefilim,kendi aracımı da yaptırdım 20 gün önce. Fiyatı uygun ve her şeyden önemlisi kişiliği ve dürüstlüğü 10 numaradır.
İnternete yazıp yaptığı işleri görebilirsiniz...

Nihayet aracımıma tertibat taktırarak ruhsatı engelliye cevirdim.Bana bu konuda her türlü yardımı Konyadan gelerek gerek tertibatı takan ve diger işlemleri yapmamda yardımcı olan Hüseyin Bayrak'a tesekkür ederim.Hızlı ve Güleryüzlü hizmet sözünde duruyor ve tertibat yaptıraack arkadaşlara tavsiye ederim.

Ankara'da elden gaz fren tertibatı yaptıran var mı?

Elden gaz fren otomatik araç için yapan yeri bilen varmı numarasını verebilirmi

Güncel önerisi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt