Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da engelliler su indiriminden yararlanmaya devam etmek için her yıl...

halilha

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
ankarada engelliler su indiriminden yararlanmaya devam etmek için her yıl eylül ayında askiye başvurmak zorundalar.
indirimden yararlanmaya devam edebilmak için raporlarıyla tabiiki

bugün gittim askiye bundan sonra her yıl eylülde görünmemiz gerekiyor

arkadaşlar istanbulda da böyle bir indirim var mı ?

Valla ankarada akıllara zarar ındırım var hemde tam %90 65 lıra gelecek fatura 6.5 lıra gelıyor

Su indirimi için prosüdür nedir arkadaşlar ??

:D arkadaşlar bu bütün illerde geçerlidir :D hatta daha ileri gidiyim tapunuz var mesela onun evle ilgili bütün vergi vs. onlarda alınmıyor elektrikte aynı

Elektrik deyınce yavaşşşşşşşşş yok oyle bısey bılerek konusalım pls ankarada yok varsa ıspatla ıspatlayamıyorsan ogren lutfen arkadasım mılletı umutlandırma

hurdacı arkadaş hangi ildesin söylede ona göre daha ben bugün iskiyi aradım yok öyle birşey dedi öyle bir uygulama söz konusu değil dedi ona da inanmadın sonra dernekleri aradım tek tek yok öyle bişi varsa nasıl yaptıysan söyle de açık açık bizde gidip yaptıralım haber bekliyorum

:) hastaneye sevk edip raporu yenileyin demezlerse kabul etmem valla..:)

Ben aradım arkadaşlar yok çıkmış öyle bir kanun ama uygulama filan yok adamlar birşeyler sayıkladı ama uygulama yokmuş yani sonuç olarak

Buradaki arkadaşlardan duyduğum için bugün babam ASKİ Genel Müdürlüğüne öğrenmeye gitti. Evet böyle birşey varmış. Suyu indirimli kullanmaya devam edebilmemiz için her yıl eylül ayında aboneliğimizin yenilenmesi gerekiyormuş. Yenilemek için kimlik fotokopisi ve eski su faturasını istemişler. Babam raporumu da götürmüştü ama bakmamışlar. Birde gelebilirse engellinin imzası, gelemiyorsa da yakınının imzası yeterliymiş.

arkadaslar hangi ilde indirim var yada yok yazarsanız sevinirim

evet arkadaşlar aski her yıl için gidip kaydımızı yenilememisi istiyor. ben dün gittim yaptırdım. ama sadece özürlü kimligimi görüp birde imza aldılar o kadar. yani sadece bürokrasi.

bu uygulama sadece anakaradamı var adanada yokmu busadece ankarayamı özel biraz insaf

Adana´da da engellilere %50 su indirimi bulunmaktadır.

Iski aski

prenses;

arkadaşlar iskinın uygulaması ve askının uygulaması farklıdır bundan dolayı indirim alamayabilirsiniz

adanada su indiriminden haberim yoktı yeni ögrendim ama adanada 100/50 indirim varmış bunada şukur dun 110 tle bana sufaturasıgeldi ama bundan ancak bir aysonra yararlanacakmışım haberim olsaydı şimdi 55 tl yatırırdım saglık olsın

arkadaşlar su indirimden faydalanmak için askiye uğramanız lazım.bende bu gün gitim.özürlü kimlik kartı ve su dolum kartı yanınıza almayı unutmayın.bakıp birde imza aldıktan sonra işiniz bitiyor

Bende başvuracaktım , kira kontratı benim veya anne yada babanın üzerine olmalıymış .. başvuracakların bilgisinde olsun ..

Arkadaslar ankara askı gene mudurlugune ben gıttım yenı yaptırdım ındırım olayını bır hafta oluyor % 90 ındırım var gereken belgeler tapunun fotokobısı tapu ustune deılse kıra kontratı özürlü rapor fotokobısı ve aslı ...Her yılın eylul ayı ıcersınde raporla gıdıp guncellemek gerektıgını soyluyorlar..

Eski aboneler Kazım Karabekirdeki ASKİ binasına gidip sadece imza atıyor hiç bir evrak istenmiyor gidipde imza atmayanların abonelikleri iptal ediliyormuş bugün gidip imzaladım ben abonelik iptal işi gerçekden doğru arkadaşım çalışıyor orda iptal ediliyor dedi.

Gördüğüm iyi oldu. Zira bzde bu indirimden faydalanıyoruz. Ama neden her sene başvurmamız gerekiyor anlayabilmiş değilim. Ekstra iş ekstra uğraş demek bu bizlere.

antalyadada eylül ayında askiye gitmek gerekiyormu

bende bi gidip bakayım bakıyım 4 yıldır indirimli kullanıyorum hiç böyle şeyle karşılaşmamıştım bi soruyum bari ne olur olmaz

ben 2022 maaşı alıyorum kiracı olarak suyu üstüme olsam maaşım keslir mi?

Üst Alt