Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da H sınıfı ehliyet veren kurslar?

Nacatibey caddesi ile İzmir Caddesinin kesiştiği köşede DİYAR SÜRÜCÜ kursu var. Ben ordan aldım...

merhabalar serap sürücü kursu var zafer çarşısının orda yanında ihtiyarlık var onun yanındaki binada en üst katta olması lazım
birde mine mağazasını orda 4 katta bir sürücü kursu var buranın fiyatıda diğerlerine göre uygun gibi

Özel FEZA
Sürücü kursu

çankırı caddesi vakıf işhanı kat 2 no 67 dışkapı

(0-312)324 36 42 (0-312)324 36 59

cep (0-533)469 21 81 fatih

mrhba arkadaşlar allahın rahmeti ve merhameti özerinize olsun.ben aralıkta ehliyet sınavına girdim sağlıktan geçtim trafikten kaydırma yapmışım geçemedim 17 nisan sınavınada sağ olsun surucu kursu benim kaydımı yapmayı unutmuş. kaçırdım.
mersinde sınava girdim şimdi ankaradayım burda girmek istiyorum ama yeniden kayıtmı yapmam gerekiyor yoksa ordan dosyamı burayamı lmalıyım
bir bilgisi olan varsa yazarsanız çok sevinirim.
bana serap sürücü kursunu önerdiler giden varmı aranızda çok teşkrler...

Ankara'da H sınıfı ehliyet alabileceğim sürücü kursu önerebilir misiniz?

Arkadaslar merhaba ben h sınıfı ehliyet için basvuru yapacagım ankarada ikamet ediyorum. önerebilcegeniz bir kurs varsa yazılacagım. Ben kızılayda serap sürücü kursu buldum. Eger sizin baska bir yer öneriniz varsa yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

serap iyidir sahibide matrak almadada yardımcı oluyor laf aramızda

Merhaba
Benim H sınıfı ehliyetim ama araç kullanma tecrübem çok az...
Ankaradaki bu kurslarda, özel derste veriliyormu?
Yada otomatik vitesli araçla kişisel olarak özel ders veren biri varmı ?
Teşekkürler

Özel FEZA
Sürücü kursu

çankırı caddesi vakıf işhanı kat 2 no 67 dışkapı

(0-312)324 36 42 (0-312)324 36 59

cep (0-533)469 21 81 fatih

Fatih Aslan;

Evet aradım, özel ders veriyorlarmış, teşekkürler

Ben de H sınıfı ehliyet için Ankara'da bir sürücü kursu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bu konuya kesinlikle dikkat edin yoksa mağdur olursunuz.Baş vurduğunuz kursun gerekli donanımlı aracı yoksa gitmeyin çünkü daha sonra size bir araç ayarla derler.Gidin bakın aracı varsa girin yoksa hiç gitmeyin.Ben bu konuda sıkıntı çekenlere bizzat şahit oldum.

aracımız var felan muhabbetlerinede inanmayın görün varsa vardır yoksa yoktur.bu işi yapıyorsa bir araç bulundursun.Şöyle derler biz araç ayarlarız derler kayıt olrusn parayı ödersin bir bakarsın ne araç var nede ayarlayacak yetkili ondan sonrada kapı kapı dolaşıp tertibatlı araç ararmak zorunda kalırısınız

ben feza sürücü kursudan aldım gerçekten işlerini harika yapıyorlar tavsiye ederim birde dikimevi sürücü kursu var feza sürücü kursu yıba carsısında 0-312)324 36 42 (0-312)324 36 59

Arkadaşlar ankarada -H- sınıfı ehliyet veren sürücü kursu ve fiyat bilen var mı?

Arkadaşlar toplam maliyeti ne kadar....

"ankara etlik sürücü kursları" 6 tane şubesi var. etlik merkez tel: 3229923
ben "b" sınıfı ehliyetimi "h"ye çevirdim. sadece diresksiyon sınavına girdim. toplam maliyet: 245 tl... sertifikamı aldım ama henüz emniyete gitmedim. emniye kısmı da 270 civarı birşeymiş.

"b" sınıfı ehliyetimi "h"ye çevirecem. Ankara Etlik sürücü kursları fiyatını 300 tl yapmış kontejanıda dolmuş
başka önerebileceğiniz adres telefon varmı?

benim bildiğim yok, forumda başka bi yerde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam

H sınıfı ehliyet almak isteyenler için özel donanımlı aracı bulunan sürücü kursu

ankarada dışkapı da bektaş çarşısında özel donanımlı araç bulunan sürücü kursu var iki tane..

gökalp sürücü kursu ve feza sürücü kursu h sınıfı ehlıyet almak için ilgilenen arkadaşlar irtibata geçebilir.

Öncelikle merhaba h sınıfı ehliyet almak için raporumda tam olarak ne yazmalı. % 84 oranında raporum var onda h sınıfı ehliyet ala bilir özel tertibatlı araç kullana bilir yazıyor ama karşısında evet hayır degerlindirilmeli yazmıyor bu rapor geçerli yolurmu şimdikten teşekkürler

Ankara'da önerebileceğiniz ehliyet kursu var mı?

Merhabalar arkadaşlar ben bu sene yazın ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum.Fakat ehliyet kursu konusunda çok kararsız kaldım.Tam donanımlı,eğitimini kaliteli veren gittiğiniz kursları yazarsanız sevinirim? Ayrıca simülasyon eğitim sistemi her kurslarda varmıdır?Araç kullanmayı tam bilemediğim için bu yolla geliştirmeyi düşünüyorum.

Üst Alt