Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da hangi otoparklar engellilere ücretsiz?

uyumaz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
özürlü plakalı aracımla ankaradaki bütün otoparklarda otopark parası ödüyorum acaba hangi parklar ücretsiz

ne kadar ödüyorsun.. bir de şöyle düşün her saat 5 tl artan parklar var iyi ki onlara denk gelmedin..

Evet o otoparklara dikkat ediyorum.Belediye otoparkları ve aşti otoparkı bile ücretli
Alışveriş otoparklarında bizlere ayrılan yerlerede saygısızlar park ediyor,bende onların arkasına çekiyorum aracımı sonra kriz oluyo lütfen sizlerde haklarınızı arayın

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ankara'da eski Gima binasının önünde var,Zafer Çarşısı önünde var,Gama İş Merkezi önünde var,Milli Piyango binası önünde var,Daha aklıma gelmeyen bir sürü yerde park yeri var buralara edebilirsiniz.

Ayrıca bilmiyorum Başbakanlığın vermiş olduğu özürlü kimlik kartınız varmı varsa eğer diyecem ama sizin aracınızda özürlü plakalıymış nasıl oluyorda AŞTİ de para ödüyorsunuz aklım almadı.Benim arkadaşımın plakası normal olan arabasıyla aştiye ücretsiz giriyor park ediyor (Başbakanlık özürlü kimlik kartı ile)
Arabasını bende kullanıyorum yukarda saydığım yerlere bende park ediyorum ama ben araba içinde genelde 1 kişi bırakıyorum kimlik kartım ile polis geldiğinde gösteriyor idare ediliyor şimdiye kadar pek sorun çıkmadı.

Bu sayılan yerler özürlü kişilerin çalıştıkları yerler için B.Ş. Beleriyesinden çıkartılan kararla yapılan yerler. arkadaşın sorduğu oto park.
sevgili uyumaz, Ankarada parasız oto park yok. Ankarada parkların otoparkı dahil hep şirketlere yada sözüm ona spor vakıflarına verilmiş ve paralıdır.

Nasıl özürlülerin çalıştığı yerler için saçmalamayın lütfen.Onca kişi bırakıp gidiyor bahsetdiğim yerlere arabasını orası park yeri diye geçmiyormu ? Benmi yanlış biliyorum yoksa ?

Daha dikkatli konuşun lütfen. Ben park konusunda ankarada çok mücadele verdim. Buralar özel başvuruyla encümen kararı ile yapılır. Genelde o yerlerde otaran ve çalışanlar başvurur.

merhaba bende ankarada kalıyorum engelli plakalı aracım var otopark ları beledıye ozele ıhale etmış ve para alıyorlar beledıyeye ait otopark yok olsa beledıyenın para alma hakkı yok

Üst Alt