Ben kon rod distrofisi hastasıyım. Diğer bir deyişle yüzde doksanlara varan oranda görme kaybım var. Bu görme kaybı gündüz artıyor, gece azalıyor. Gündüzleri daha kötü geceleri biraz daha iyi görüyorum. Son zamanlarda ise görme kaybım artmış gibi hissediyorum. Bu durum benim psikolojimi bozuyor. Nihayetinde gözlerindeki kötüye gidişi belki durdurabilirim diye Ankara da bazı hastanelerden randevu aldım aralık ayında. Ben bu randevulara geldiğimde bana Ankara da refakatçiler, yoldaşlık edecek bir yardım sever arkadaşa ihtiyacım var.
Ankaraya benimle gelecek, yanımda getirebileceğim bir refakatçim olmadığı için Ankara da beni karşılayacak, gideceğim hastanelere benimle gidebilecek Ankarayı bilen iyi niyetli birisi belki bana yardımcı olur diye buraya yazmak istedim.
Hastane randevuları için Ankaraya geldiğimde bana yardım edebilecek arkadaşlar bana ulaşırsa çok mutlu olurum.
Cep tel. 05396218039
Engelliler biz üzerinden mesaj atabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.
Not. Hiç kimseden maddi bir beklentim yoktur, hatta bana yardımcı olabilecek kişinin yol ve yeme içme masraflarını ben karşılarım.
Ankaraya benimle gelecek, yanımda getirebileceğim bir refakatçim olmadığı için Ankara da beni karşılayacak, gideceğim hastanelere benimle gidebilecek Ankarayı bilen iyi niyetli birisi belki bana yardımcı olur diye buraya yazmak istedim.
Hastane randevuları için Ankaraya geldiğimde bana yardım edebilecek arkadaşlar bana ulaşırsa çok mutlu olurum.
Cep tel. 05396218039
Engelliler biz üzerinden mesaj atabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.
Not. Hiç kimseden maddi bir beklentim yoktur, hatta bana yardımcı olabilecek kişinin yol ve yeme içme masraflarını ben karşılarım.
Son düzenleme: