Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da iki bacak için protez yaptırabileceğim, önerebileceğiniz firmalar?

mami23082

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
ben ortopedik ewngelliyim bacaklarım yok iki bacakda ankarada bildiğiniz gerçekten işini iyi yapan büyük kaliteli protez ortez yapan bir yer var mı tavsiye ederseniz çok mutlu olurum

geçmiş olsun.hacettepe.atılım ortepedi.tavsiye edebilirim.silikon yaptırmayı düşünüyorsanız.silikona cok dikkat edinin.elinize çin malı silikonu vermesinler.eski silikonla şimdiki arasında cok büyük kalite farkı. var. allah şifa ersin.

Protez yaptıracağınız yere sizinle eşdeğer durumda olan uygulamaları referans göstermesini talep edin.
Ayrıca yürümeden paranızı vermem diyin!!!

Bunlar çok önemli...

Yapay uzuv tamamıyla bir ustalık işidir.
Artı iyi malzeme kullanılması, hem yürüme realitesi, hem uzun kullanma açısından olmazsa olmazdır.
Mekanik aksamda dünyaca tanınmış, kalite garantili ürünleri tercih ediniz ki ileride parça problemi yaşamayınız!

Geçmiş olsun!

bülbül deresi caddesinde Gerçek ortopedi var.Sahibi Ank üniv.hoca işinin ehli Gata dan bile oraya hasta gönderiyorlar.Ben orada yaptırdım çok menmun kaldım.Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Hocanın adı Haydar altınkaynak

Gerçek ortopedi telefonu 0312 435 04 72

yerdogan;

Madem hastanede hoca bu adam.
Neden protezlerin karşılanması ile ilgili çalışma yapmaz.?
Bilmezmi 2500 tl ye protez olmadığını:confused: Bilir...

O nun yapacağı protezi yurtdışında yarı fiyata yapıyorlar...
Durumu olan vatandaş cebinden yaptırsa daha pahalı daha az uzmanamı yaptırmak ister.?
Yoksa daha hesaplı işin daha ehlinemi?:confused:
Bunuda bir ufak not olarak düşelim.!

edip bey 2500 tl ye bu arkadaşlar yürütüyormu.?
sgk bu kadar ödüyor.
benim cebimden yapay uzuva ödiyecek param yok.!

Bi yardım gavur kurumumu bulsak acaba bir takma bacak için:confused:

Arkadasım iletişim sayfassından ara benım selamımı soyle ok? gereken neyse yapılır

edipbalkan,
selamınız en az 10000€ etmiyormuş:eek:

Konuyu özelden görüşmek isterim Kerim beyle görüştünmü ? Daha dün bahsettim senin konuyu ayrıca kapanırken oradaydım dün aramadın bugunde kapalıydı kıme soyledın selamımı?

sgk yı arasınlar sölesinler.
Bu devirde 2500 tl ye yapay uzuv olmaz desinler.

O rakamları bi 20 yle çarpsınlar.

Üst Alt