Sayın emreya Bu forumda ankarada yaşıyan pek çok arkadaşımız var,onlarda yardımcı olacaktır eminim. Ben phonak nadia s5 crt aldım, 1 ay'ı geçti zannedersem, şu an çok memnunum acayip bi cihaz eski cihazım kulak iciydi ses baskılama yoktu, bu gurultulu ortamda cevresel sesleri kısıyor tek noktaya odaklanıyor vs.. zaten teknik ozellikleri yazıyor net'de bulabilirsin, ilk 1 ay alışamadım birde ayarları oturmamıştı ondan garip geldi bana cızırtı yapıyordu sesler once patlıyordu felan ama şimdi ayarları yavas yavas tutturduk , aldıgım yerde sibel hanım ve kocası murat bey var 2side cok profesyoneller, birde acayip guler yuzluler çat kapı gidiyor randevusuz hemen benim ile ilgileniyorlar surat asmıyorlar , hatta şimdi keyfi olarak widex super s220 modeli yeni ellerine geldi, dedim ben bunuda denemek istiyorum hay hay dediler benim icin tekrar ozel kalıp yaptırıyorlar kalıp gelince onuda deneyecegim 1ay kadar,her kulak farklı oldugu icin belki o daha hoşuma gider yada gitmez fikir edinmek istiyorum, aldıgım yer ellerinden gelen yardımı yapıyor size karşı birde cihazdan memnun olmadıgım icin degil farklı bi cihaz da denemek istedigimden widex i deneyecegim, forumda da tecrubeli arkadaşlar zaten diyorlar hangi cihaz dan verim alıyorsanız onu kullanın diye ondan widex ide denemek istedim başka sorunuz varsa cevaplarım